Latest Posts

Norris: Russell a trebuit să devină mai serios la Mercedes.

Vizualizări: 13604

Lando Norris consideră că prietenul său apropiat George Russell a trebuit să se adapteze la presiunile de a pilota pentru o echipă de top din Formula 1 în 2022.

Până acum, în 2022, George Russell a obținut trei locuri trei cu echipa Mercedes AMG F1, singura sa DNF fiind în cursa de acasă, la Silverstone. El a obținut 128 de puncte, cu 19 mai multe decât colegul său de echipă Lewis Hamilton, septuplu campion mondial. Lando Norris spune că George Russell a fost nevoit să adopte o abordare mai serioasă la Mercedes AMG F1, în comparație cu cei trei ani petrecuți la Williams Racing, când era văzut ca un outsider, iar mediul era mai puțin tensionat.

„Cred că a fost impresionant înainte, dar treaba pe care a făcut-o împotriva lui Lewis Hamilton și așa mai departe, și faptul că a mers la o echipă mai mare, unde există întotdeauna mai multă presiune, mai mulți nervi, cred că s-a ridicat la înălțimea acestui rol foarte bine”, a spus pilotul McLaren F1. „A fost super consecvent și toate cele. Așa că a fost impresionant să văd probabil mai mult această latură a lui, cum a fost mereu acolo, cam în afară de, cred, Silverstone, care a fost cel mai prost weekend pe care l-a avut”.

Norris, Russell, Mercedes

„Cred că mai mult oamenii se schimbă doar din cauza presiunii și a nervilor de a fi în F1 și de a fi cu echipe diferite și a mediului în care te afli, cred că asta îi afectează pe oameni. „Nu pentru un motiv bun sau rău. Dar cred că te simți un pic mai liber atunci când ești, să zicem, într-o echipă care se luptă și se descurcă bine, te simți întotdeauna un pic mai mult ca și cum “sunt la curent cu lucrurile” și așa mai departe. „Și vrei să arăți ca un astfel de om, într-un fel.

„Iar când mergi la o echipă mai mare, nu vrei să simți niciodată că cineva poate vedea că faci greșeli și, prin urmare, simți că vrei să te comporți un pic mai direct, mai corect și nu vrei să glumești atât de mult, lucruri de genul acesta. „Deci nu cineva care se schimbă, să zicem intenționat, ci doar din cauza mediului în care te afli, poate afecta modul în care oamenii se comportă și sunt portretizați, cred, în fața camerelor de luat vederi și la televizor și alte lucruri de acest gen”.

Lando Norris a fost de acord că situația a fost similară cu cea pe care a experimentat-o la McLaren F1, unde a făcut un efort conștient pentru a avea o abordare mai serioasă în al doilea său sezon cu echipa în 2020. „Exact, același lucru. Într-un fel, puțin diferit, pentru că cred că a fost mai degrabă alegerea mea. „Cum ar fi, eu sunt primul tip care am fost în 2019, dar simt că am fost portretizat într-un mod prea rău din cauza faptului că m-am comportat așa.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Norris, Russell, Mercedes

„Așa că a fost mai mult ca propria mea alegere, dar, de asemenea, doar venind în F1 și așa mai departe, probabil că am fost chiar mai mult așa în F2 și F3, dar apoi, dintr-o dată, toate camerele sunt pe tine și alte lucruri, și vrei să te asiguri că te comporți corect”.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Norris, Russell, Mercedes
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss