More

  Latest Posts

  Norris privește mai multe lupte cu Mercedes și Red Bull în GP-ul Portughez.

  Lando Norris speră că McLaren va avea ritmul de a se amesteca in bătălie cu Mercedes și Red Bull în Marele Premiu de Formula 1al Portugaliei din acest weekend. Norris a obținut al doilea podium de carieră în timpul ultimei curse, Marele Premiu Emilia Romagna.

  Norris

   

  Pilotul McLaren a reușit să se ferească de recuperarea lui Lewis Hamilton pentru câteva ture, înainte de a renunța pe locul al doilea la campionul mondial în exercițiu. Norris l-a învins din nou atât pe ambele piloti Ferrari, cât și pe colegul său de echipă, Ricciardo, pe măsură ce își continua începutul puternic de sezon. Tânărul de 21 de ani speră că McLaren poate continua să lupte cu echipele de top ale F1 în cursele următoare.

  După ce a terminat pe locul al treilea la Imola, Norris a spus în conferința de presă post-cursă: „Este frumos să concurezi cu mașini cu care cred că sunt neobișnuit să ne luptăm, cum ar fi Red Bull, Mercedes și Ferraris și așa ceva. Este plăcut să luptăm împotriva lor, așa că sperăm că vom putea mai avea lupte ca aceasta în viitor”.

  Privind în viitor la cursa de la Portimao din acest weekend, Norris este încrezător că McLaren va putea continua cu succes începutul său puternic de sezon. „A fi pe podium pentru a doua oară în Formula 1 a fost un sentiment uimitor, dar nu aș fi putut să o fac fără fiecare persoană din echipă”.

  Norris

  „Toată lumea de pe pistă și fabrică continuă să facă acest pas suplimentar pentru a ne oferi cea mai bună șansă posibilă în fiecare weekend. Rezultatul arată progresul pe care îl facem pentru a concura mai aproape spre partea din față a grilei, dar știm că nu fiecare cursă va merge în favoarea noastră. Trebuie doar să ținem capul în jos și să căutăm să ne îmbunătățim în toate domeniile pentru a găsi acea zecime suplimentară care ne poate oferi avantajul împotriva unei concurențe puternice.

  „Cred că Imola ne-a arătat cu adevărat că trebuie să încercăm să transformăm fiecare oportunitate într-un avantaj, lupta fiind atât de strânsă”. McLaren se află pe locul trei în campionatul constructorilor după două runde, la 19 puncte în spatele liderilor Mercedes.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: McLaren Racing

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss