Latest Posts

Norris privește mai multe lupte cu Mercedes și Red Bull în GP-ul Portughez.

Vizualizări: 11152

Lando Norris speră că McLaren va avea ritmul de a se amesteca in bătălie cu Mercedes și Red Bull în Marele Premiu de Formula 1al Portugaliei din acest weekend. Norris a obținut al doilea podium de carieră în timpul ultimei curse, Marele Premiu Emilia Romagna.

Norris

 

Pilotul McLaren a reușit să se ferească de recuperarea lui Lewis Hamilton pentru câteva ture, înainte de a renunța pe locul al doilea la campionul mondial în exercițiu. Norris l-a învins din nou atât pe ambele piloti Ferrari, cât și pe colegul său de echipă, Ricciardo, pe măsură ce își continua începutul puternic de sezon. Tânărul de 21 de ani speră că McLaren poate continua să lupte cu echipele de top ale F1 în cursele următoare.

După ce a terminat pe locul al treilea la Imola, Norris a spus în conferința de presă post-cursă: „Este frumos să concurezi cu mașini cu care cred că sunt neobișnuit să ne luptăm, cum ar fi Red Bull, Mercedes și Ferraris și așa ceva. Este plăcut să luptăm împotriva lor, așa că sperăm că vom putea mai avea lupte ca aceasta în viitor”.

Privind în viitor la cursa de la Portimao din acest weekend, Norris este încrezător că McLaren va putea continua cu succes începutul său puternic de sezon. „A fi pe podium pentru a doua oară în Formula 1 a fost un sentiment uimitor, dar nu aș fi putut să o fac fără fiecare persoană din echipă”.

Norris

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Toată lumea de pe pistă și fabrică continuă să facă acest pas suplimentar pentru a ne oferi cea mai bună șansă posibilă în fiecare weekend. Rezultatul arată progresul pe care îl facem pentru a concura mai aproape spre partea din față a grilei, dar știm că nu fiecare cursă va merge în favoarea noastră. Trebuie doar să ținem capul în jos și să căutăm să ne îmbunătățim în toate domeniile pentru a găsi acea zecime suplimentară care ne poate oferi avantajul împotriva unei concurențe puternice.

„Cred că Imola ne-a arătat cu adevărat că trebuie să încercăm să transformăm fiecare oportunitate într-un avantaj, lupta fiind atât de strânsă”. McLaren se află pe locul trei în campionatul constructorilor după două runde, la 19 puncte în spatele liderilor Mercedes.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: McLaren Racing
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

McLaren Racing

Latest Posts

Don't Miss