Latest Posts

Norris: McLaren are nevoie de un “upgrade al întregului pachet”

Vizualizări: 15121

Lando Norris spune că monopostul său McLaren MCL36 din Formula 1 are nevoie de un „upgrade al întregului pachet” pentru a-și menține forma competitivă la finalul sezonului.

De la primul eveniment cu probleme al echipei din 2022, în Bahrain, unde ambii piloți echipei McLaren F1 au terminat în afara top 10, Lando Norris a obținut puncte în fiecare cursă, cu excepția celei de la Miami, unde a avut o coliziune cu Pierre GaslyLando Norris spune că mașina s-a descurcat bine pe majoritatea circuitelor, deși are încă unele îngrijorări legate de anumite tipuri de viraje și de unele circuite viitoare, unde predecesorul mașinii actuale a avut probleme anul trecut. „Cred că sunt câteva zone ceva mai dificile”, a spus Lando Norris. „Vreau să cred că, în general, probabil am îmbunătățit mașina în medie pe toate circuitele”.

„Cred că mai sunt încă câteva la care trebuie să mergem, unde ne-am luptat mult sezonul trecut, și cred că sunt diferite din punct de vedere al caracteristicilor față de toate cele la care am fost. Deci, locuri precum Zandvoort, și lucruri de genul acesta. Încă nu am explorat toate tipurile de viraje, de piste și așa mai departe. Dar vreau să cred și cred că am o oarecare încredere în a spune că am îmbunătățit mașina în majoritatea acestor domenii. Iar ceea ce avem nevoie acum este, în general, doar un upgrade al întregului pachet, cred”.

Norris, McLaren

În timp ce o mare parte din atenția din acest an s-a concentrat pe dificultățile lui Daniel Ricciardo de a se adapta la noua mașină, Norris spune că a avut propriile probleme în încercarea de a se adapta. El speră că unele actualizări viitoare vor ajuta ca mașina să i se potrivească mai bine.

„Se comportă rezonabil de bine”, a spus Lando Norris. „Dar există cu siguranță tipuri de caracteristici pe care, eu personal, ca pilot, încă îmi doresc mai mult de la mașină în, și este pur și simplu greu să merg în această direcție. Cred că ceea ce ne dorim eu și Daniel de la mașină este destul de asemănător, dar există cu siguranță diferențe în ceea ce privește unele stiluri de condus și alte lucruri, iar eu uneori îmi înclin mașina mai mult într-un fel decât o face el”.

„De asemenea, depinde și de modul personal în care simt că vreau să conduc mașina. Și cred că există un timp bun pe tur dacă mergem în această direcție. Dar este doar un lucru greu de îmbunătățit, mai ales de la o cursă la alta. Dar cred că în următoarele curse și în lunile următoare, și sper că atunci când vom putea aduce mai multe piese la mașină, atunci ne vom putea îndrepta în această direcție”. Întrebat despre locul echipei în ierarhie, Lando Norris a precizat că zona mediană este prea apropiată pentru a face o alegere definitivă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Norris, McLaren

„Cred că pur și simplu am fost constant buni, mai ales de la Bahrain, poate nu în Bahrain. Dar, de atunci, tocmai am avut un pachet care se comportă decent pe fiecare circuit, ceea ce este întotdeauna un lucru bun, pentru a fi acolo de fiecare dată și pentru a fi în puncte. Cred că am fost, probabil, în fața celor de la Mercedes la Monaco. Deci, în jurul zonei a treia, a patra, a cincea, poate a șasea, dar cred că este un grup strâns. Așa că, atâta timp cât suntem spre partea din față a acestuia, voi fi fericit”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss