GP24 Media

LATEST POSTS

Norris își cere scuze pentru comentariile „lipsite de tact”

Vizualizări: 10071

Onestitatea lui Lando Norris și libertatea cu care se exprima l-au propulsat printre preferații fanilor. Dar același Lando, a simțit nevoia, să iasă pe rețelele sociale astăzi, pentru a-și cere scuze pentru comentariile făcute în presă.

Declarația de pe Twitter sună astfel: „Datorez niște scuze. Am fost stupid și fără tact, cu unele lucruri pe care le-am declarat în presă, mai cu seamă în interviuri și nu am arătat respectul cuvenit, anumitor oameni. Nu sunt genul acela de persoană, deci știu că trebuie să îmi cer scuze, atât lor, cât și celor care citesc, asculta, și ne urmăresc. Îmi pare rău.”

Pilotul de 20 de ani nu a specificat cui îi adresează acest mesaj, cu exactitate, dar s-ar putea să se refere la incidentul cu Lance Stroll, din timpul GP-ului Portughez, când a afirmat că: „pare că nu învață nimic din ceea ce face”. De asemnea, a mai fost întrebat despre realizările lui Hamilton și nici acolo nu a răspuns într-o notă mai optimistă.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Norris se află acum la cea de-a treia cursă fără puncte și este pe locul 7 în clasament, la 9 puncte diferență de Sergio Perez.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES