More

  Latest Posts

  Norris își cere scuze pentru comentariile „lipsite de tact”

  Onestitatea lui Lando Norris și libertatea cu care se exprima l-au propulsat printre preferații fanilor. Dar același Lando, a simțit nevoia, să iasă pe rețelele sociale astăzi, pentru a-și cere scuze pentru comentariile făcute în presă.

  Declarația de pe Twitter sună astfel: „Datorez niște scuze. Am fost stupid și fără tact, cu unele lucruri pe care le-am declarat în presă, mai cu seamă în interviuri și nu am arătat respectul cuvenit, anumitor oameni. Nu sunt genul acela de persoană, deci știu că trebuie să îmi cer scuze, atât lor, cât și celor care citesc, asculta, și ne urmăresc. Îmi pare rău.”

  Pilotul de 20 de ani nu a specificat cui îi adresează acest mesaj, cu exactitate, dar s-ar putea să se refere la incidentul cu Lance Stroll, din timpul GP-ului Portughez, când a afirmat că: „pare că nu învață nimic din ceea ce face”. De asemnea, a mai fost întrebat despre realizările lui Hamilton și nici acolo nu a răspuns într-o notă mai optimistă.

  Norris se află acum la cea de-a treia cursă fără puncte și este pe locul 7 în clasament, la 9 puncte diferență de Sergio Perez.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss