Latest Posts

Norris își cere scuze pentru comentariile „lipsite de tact”

Vizualizări: 10421

Onestitatea lui Lando Norris și libertatea cu care se exprima l-au propulsat printre preferații fanilor. Dar același Lando, a simțit nevoia, să iasă pe rețelele sociale astăzi, pentru a-și cere scuze pentru comentariile făcute în presă.

Declarația de pe Twitter sună astfel: „Datorez niște scuze. Am fost stupid și fără tact, cu unele lucruri pe care le-am declarat în presă, mai cu seamă în interviuri și nu am arătat respectul cuvenit, anumitor oameni. Nu sunt genul acela de persoană, deci știu că trebuie să îmi cer scuze, atât lor, cât și celor care citesc, asculta, și ne urmăresc. Îmi pare rău.”

Pilotul de 20 de ani nu a specificat cui îi adresează acest mesaj, cu exactitate, dar s-ar putea să se refere la incidentul cu Lance Stroll, din timpul GP-ului Portughez, când a afirmat că: „pare că nu învață nimic din ceea ce face”. De asemnea, a mai fost întrebat despre realizările lui Hamilton și nici acolo nu a răspuns într-o notă mai optimistă.

Norris se află acum la cea de-a treia cursă fără puncte și este pe locul 7 în clasament, la 9 puncte diferență de Sergio Perez.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss