More

  Latest Posts

  Norris îi învinge pe Sainz și Russell pentru a obține sprimul pole din carieră la Marele Premiu al Rusiei

  Lando Norris, de la McLaren, a câștigat locul doi în ptima dublă a echipei în peste un deceniu la Marele Premiu al Italiei de săptămâna trecută, iar acum, depășind condițiile umede de la Sochi Autodrom pentru a lua un şocant P1, cu Ferrari-ul lui Carlos Sainz și Williams-ul lui George Russell completând un top trei surprinzător.

  Având ploi abundente sâmbătă dimineață şi anulând antrenamentele libere cu numărul 3, calificarea a marcat prima acțiune de sâmbătă pentru piloții de F1. Dar cu cele mai rapide ture din Q1 și Q2 stabilite pe anvelopele intermediare, o pistă Sochi uscată a determinat o mutare târzie la slicks în Q3.

  Și, în cele din urmă, Norris a fost cel care a parcurs o tură destul de bună pentru a-și revendica primul pole position din carieră și primul pole pentru McLaren din 2012, ajungând la 0.517s de P2 Sainz, în timp ce Russell a jucat, de asemenea, pentru Williams să ia P3, pentru al doilea top-trei în ultimele patru curse.

  FAIxa83VEAcCr B

  Lewis Hamilton de la Mercedes se afla pe pole-ul provizoriu intrând în ultimele ture ale Q3. Însă multiplul campion mondial a lovit apoi peretele din linia boxelor în timp ce intra pentru a schimba pentru slick-uri, înainte de a nu reuși să se îmbunătățească în timp ce se învârtea în ultimul său tur, revendicând P4.

  Câștigătorul de la Monza, Daniel Ricciardo, a fost P5 pentru McLaren, înaintea lui Fernando Alonso, întrucât al doilea Mercedes al lui Valtteri Bottas a revendicat P7 – o supărare pentru Mercedes, care a luat P1 în fiecare sesiune și segment până la Q3 – cu Lance Stroll în P8 pentru Aston Martin, înaintea lui Sergio Perez de la Red Bull și a lui Esteban Ocon de la Alpine.

  FAJCy6BXsAUiYQD

  Între timp, cu un start din spatele grilei pentru Marele Premiu al Rusiei de duminică, Max Verstappen a ales să nu stabilească un tur în calificare. Duminică i se vor alătura în spatele grilei Charles Leclerc și Nicholas Latifi, care vor fi amândoi penalizaţi pentru schimbarea unităților de putere.

  Deci, povestea continuă să se îmbunătățească pentru McLaren – dar ce pot realiza Lando Norris și echipa în Marele Premiu al Rusiei de duminică?

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

   

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss