Latest Posts

Lando Norris: “Îi datorez multe lui McLaren, dar nu și viața mea!”

Vizualizări: 10503

Lando Norris nu se vede legat de McLaren pe veci, dar spune că echipa de F1, a fost întotdeauna până în prezent cea mai bună soluție pentru el

În acest moment, o eventuală trecere a lui Lando Norris la Red Bull nu este posibilă, deoarece englezul are un contract pe termen lung cu McLaren până în 2025. Helmut Marko, consultant în motorsport la Red Bull a declarat: Norris ar fi un candidat pentru cockpit alături de Max Verstappen – dacă nu ar fi contractul pe termen lung cu McLaren.

Norris

Norris s-a alăturat echipei McLaren în F1 din 2019 și a făcut parte din programul de juniori din 2017. Britanicul nu crede însă că trebuie să rămână la McLaren pe veci: “Îi datorez mult celor de la McLaren, dar nu le datorez viața”, spune el într-un interviu.

El își poate imagina cu siguranță un viitor la o altă echipă și spune că au existat cu siguranță discuții în trecut. Dar: “McLaren s-a dovedit întotdeauna a fi una dintre cele mai bune opțiuni pe care le puteam face”, subliniază el.

Norris spune că au existat cu siguranță momente în care ar fi putut pleca de la McLaren, “dar atunci McLaren ar fi putut avea rezultate bune, cum ar fi în 2020 și 2021 și toată lumea ar fi spus: “Ce mutare stupidă”.

Norris

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pentru că nu a avut prea multe oportunități de a se perfecționa cu adevărat: “Ferrari a fost practic mereu închis, Mercedes a fost practic la fel mereu închis și la Red Bull se întâmplă mereu multe. McLaren a fost mereu cea mai bună opțiune și de aceea sunt încă aici”, spune el.

Și cu cât pilotează mai mult timp pentru echipa din Woking, cu atât se intensifică dorința de a culege și meritele alături de echipă: “Fiecare an în care sunt aici, contribuie la faptul că îmi doresc să câștig din ce în ce mai mult cu McLaren. Pentru că mă gândesc că atunci când vor veni vremurile bune va fi cu atât mai meritat.”

Norris încă așteaptă prima sa victorie în Formula 1 la McLaren, dar a terminat pe podium de opt ori în acest timp. Cel mai aproape de succes a fost la cursa de la Sochi din 2021, când a condus cu puțin timp înainte de final, dar a luat o decizie greșită când a început să plouă și nu a intrat la boxe pentru schimbarea pneurilor, terminând pe locul șapte.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Norris
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss