More

  Latest Posts

  Norris i-a trimis lui Hamilton un mesaj în care își cerea scuze

  Lando Norris și-a cerut scuze, în mod direct, față de Lewis Hamilton, după comentariile făcute în presă, despre acesta, după Grand Prix-ul Portugaliei. Pilotul McLaren spune că a decis să ofere și scuze publice, după reacțiile primite pe rețelele sociale.

  Norris a discutat după cursa de pe Autodromo do Algarve, despre recordul lui Hamilton: „nu prea înseamnă nimic pentru mine. Este într-un monopost care ar trebui să câștige fiecare cursă. Trebuie să treacă doar de unul sau doi piloți”. Mai apoi, însă, a spus că aceste comentarii au fost „prostești și lipsite de tact”.

  Norris a fost, de asemnea, destul de critic, la adresa lui Lance Stroll, însă acesta a declarat faptul că, scuzele prezentate i se adresează doar lui Hamilton.

  „Comentariile făcute despre Lewis sunt vizate. Respect cu adevărat ceea ce face și nu mi-am ales bine cuvintele pentru a exprima asta. Nu știu dacă a știut ce am zis în acel moment, dar nu am dorit nicio secundă să o zic într-un sens rău. Chiar îl respect pentru tot ce a realizat. E incredibil.”

  „Doar că felul în care am vorbit, nu a exprimat ce am dorit de fapt să zic. Acum lucrurile sunt făcute, mi-am cerut scuze, deci merg mai departe.”

  „Am făcut totul cum am crezut de cuviință, nu mi-a cerut-o nimeni. Nu m-a determinat nici ce au zis ceilalți, mai ales că mulți nici nu au observat. M-am trezit în acea diminneata, m-am uitat pe social media și am văzut că erau mai multe comentarii rele, decât bune, legat de ce am zis. Și nu mi-am dorit să fie luat în nume de rău ce am zis, și mai ales să fie scos din context, în mod special partea care se referea la Lewis.”

  „Nu sunt genul acesta de persoană. Nu îmi place să fiu nerespectuos față de ceilalți piloți. Așa că am decis să îmi cer iertare, în mod personal, lui Lewis, iar mai apoi pe rețelele sociale.”

  Photocredit: essentiallysports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss