GP24 Media

LATEST POSTS

Norris i-a trimis lui Hamilton un mesaj în care își cerea scuze

Vizualizări: 10865

Lando Norris și-a cerut scuze, în mod direct, față de Lewis Hamilton, după comentariile făcute în presă, despre acesta, după Grand Prix-ul Portugaliei. Pilotul McLaren spune că a decis să ofere și scuze publice, după reacțiile primite pe rețelele sociale.

Norris a discutat după cursa de pe Autodromo do Algarve, despre recordul lui Hamilton: „nu prea înseamnă nimic pentru mine. Este într-un monopost care ar trebui să câștige fiecare cursă. Trebuie să treacă doar de unul sau doi piloți”. Mai apoi, însă, a spus că aceste comentarii au fost „prostești și lipsite de tact”.

Norris a fost, de asemnea, destul de critic, la adresa lui Lance Stroll, însă acesta a declarat faptul că, scuzele prezentate i se adresează doar lui Hamilton.

„Comentariile făcute despre Lewis sunt vizate. Respect cu adevărat ceea ce face și nu mi-am ales bine cuvintele pentru a exprima asta. Nu știu dacă a știut ce am zis în acel moment, dar nu am dorit nicio secundă să o zic într-un sens rău. Chiar îl respect pentru tot ce a realizat. E incredibil.”

„Doar că felul în care am vorbit, nu a exprimat ce am dorit de fapt să zic. Acum lucrurile sunt făcute, mi-am cerut scuze, deci merg mai departe.”

„Am făcut totul cum am crezut de cuviință, nu mi-a cerut-o nimeni. Nu m-a determinat nici ce au zis ceilalți, mai ales că mulți nici nu au observat. M-am trezit în acea diminneata, m-am uitat pe social media și am văzut că erau mai multe comentarii rele, decât bune, legat de ce am zis. Și nu mi-am dorit să fie luat în nume de rău ce am zis, și mai ales să fie scos din context, în mod special partea care se referea la Lewis.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Nu sunt genul acesta de persoană. Nu îmi place să fiu nerespectuos față de ceilalți piloți. Așa că am decis să îmi cer iertare, în mod personal, lui Lewis, iar mai apoi pe rețelele sociale.”

Sursa:
Photocredit: essentiallysports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES