More

  Latest Posts

  Norris explică startul „înfricoșător” din Austin în timp ce se lupta cu perechea Ricciardo și Sainz primul tur

  Lando Norris s-a speriat cu mult înainte de Halloween, deoarece pilotul McLaren a spus că era „atât de speriat” la startul Marelui Premiu al Statelor Unite, în timp ce se lupta cu colegul său de echipă Daniel Ricciardo și cu Carlos Sainz de la Ferrari.

  Pe lunga linie dreaptă, către virajul 12, era un grup de mijlocași care amenințau că vor fi prinși într-un meci corp la corp: Norris, Sainz și Ricciardo – cu Charles Leclerc în frunte. Și Norris a fost cel care a făcut o încercare de a sări pe locul 5 în turul de început.

  „Am fost atât de speriat”, a spus Norris. „Pentru că este o pistă atât de largă, știu că eram trei în față, știam că Daniel era în exterior, așa că a trebuit să fiu atent. Dar apoi nu am putut frâna târziu, pentru că știam că Charles era chiar înainte și… puteam să-l lovesc dacă intram mai tare.

  „A fost un complicat; Evident, nu am reuşit schema, așa că e puțin păcat”, a adăugat el.

  Norris a terminat pe locul opt, începând de pe locul șapte pe grilă în timp ce a pierdut în fața lui Valtteri Bottas – pilotul Mercedes a început de pe locul 9 datorită penalizărilor – iar britanicul a explicat că nu ar fi putut face mai mult în această zi.

  Norris

  „O cursă lungă, grea, nu prea am putut face prea multe urmărind”, a spus el. „Uneori am crezut că avem un ritm mai bun, dar cred că în total, având în vedere că Charles era cu 25, 20 de secunde în fața lui Daniel, arată că ei [Ferrari] au fost din nou mașina mai rapidă astăzi. Dezamăgitor că nu am putut face nimic mai mult, dar așa este uneori.

  „Cred că au existat anumite locuri în care aș fi putut face mai bine, inclusiv apărarea în unele mișcări. Începutul a fost destul de interesant, dar pur și simplu nu am reușit să rămânem în fața Ferrari-urilor.”

  Mexic, unde Norris a început de pe al patrulea rând în 2019 și s-a retras – în timp ce coechipierul său de atunci Sainz a terminat pe locul 13 – nu a fost un teren de vânătoare fericit până acum, dar cu McLaren la doar 3,5 puncte în fața Ferrari, britanicul speră la mai mult în al doilea Grand Prix de la Mexico City.

  „Așadar, nu este o zi grozavă astăzi, dar ne vom ridica și așteptăm cu nerăbdare Mexicul. Vreau doar să mă întorc în mașină și să continui să muncesc din greu pentru a face ceva progres în lupta noastră pentru campionat”, a conchis el.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1
  Photocredit: Formula 1

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1

  Latest Posts

  Don't Miss