More

  Latest Posts

  Norris consideră că nu va fi foarte ușor pentru McLaren să se adapteze puterii Mercedes

  Fanii au deja așteptări, în ceea ce privește performanța McLaren F1 Team, în sezonul din 2021. Majoritatea așteptărilor sunt legate de noua distribuție – Lando Norris și Daniel Ricciardo. McLaren va avea parte de un nou pachet propulsor, produs de Mercedes. Cele două brand-uri se reunesc după 6 ani. Așadar, echipa s-ar putea întoarce la zilele de glorie.

  Norris are o viziune optimistă aupra monopostului din 2021, însă nu s-a ferit să evidențieze și posibilele aspecte negative care vor apărea o dată cu marea schimbare. Acesta a avut o discuție cu rețeaua Autosport, despre noul sezon:

  „Cred că per total, este un pachet mai bun. Are mai multă putere. Sunt sigur că are și o fiabilitate mai mare. Se potrivește și ceva mai bine cu noi, deci sunt multe aspecte pozitive. Totuși, vor fi și lucruri pe care trebuie să le înțelegem. Nu vom avea aceleași cunoștinte asupra mecanicii, așa că inginerii vor avea mai mult de lucru.”

  „Vor fi unele lucruri puțin mai dificile pentru noi. Dar ca pachet, ar trebui să fie mult mai bun. Iar asta ne oferă siguranță, că vom putea să avansăm către top.” Viitorul echipei McLaren pare unul din ce în ce mai bun. Pe lângă noul partener, Mercedes, și distribuția pare să fie potrivită (Norris, Ricciardo).

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss