GP24 Media

LATEST POSTS

Norris consideră că nu va fi foarte ușor pentru McLaren să se adapteze puterii Mercedes

Vizualizări: 10883

Fanii au deja așteptări, în ceea ce privește performanța McLaren F1 Team, în sezonul din 2021. Majoritatea așteptărilor sunt legate de noua distribuție – Lando Norris și Daniel Ricciardo. McLaren va avea parte de un nou pachet propulsor, produs de Mercedes. Cele două brand-uri se reunesc după 6 ani. Așadar, echipa s-ar putea întoarce la zilele de glorie.

Norris are o viziune optimistă aupra monopostului din 2021, însă nu s-a ferit să evidențieze și posibilele aspecte negative care vor apărea o dată cu marea schimbare. Acesta a avut o discuție cu rețeaua Autosport, despre noul sezon:

„Cred că per total, este un pachet mai bun. Are mai multă putere. Sunt sigur că are și o fiabilitate mai mare. Se potrivește și ceva mai bine cu noi, deci sunt multe aspecte pozitive. Totuși, vor fi și lucruri pe care trebuie să le înțelegem. Nu vom avea aceleași cunoștinte asupra mecanicii, așa că inginerii vor avea mai mult de lucru.”

„Vor fi unele lucruri puțin mai dificile pentru noi. Dar ca pachet, ar trebui să fie mult mai bun. Iar asta ne oferă siguranță, că vom putea să avansăm către top.” Viitorul echipei McLaren pare unul din ce în ce mai bun. Pe lângă noul partener, Mercedes, și distribuția pare să fie potrivită (Norris, Ricciardo).

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES