Latest Posts

Norris a fost penalizat pentru nerespectarea steagului galben

Vizualizări: 17717

Lando Norris a primit o penalizare pentru nerespectarea steagului galben – nu a încetinit suficient, la apariția acestuia. Oficialii l-au sancționat, deși știau că pilotul britanic nu intenționa să își îmbunătățească timpul în acel tur.

Norris a fost unul dintre piloții care au trecut pe lângă scena accidentului lui Latifi, iar după o cerere oficială din partea lui Michael Masi, toți participanții din sesiune au fost examinați îndeaproape, pentru a determina care sunt piloții care nu s-au conformat regulilor.

Daniel Ricciardo și Pierre Gasly, au trecut pe lângă, atunci când steagul fusese arătat o singură dată, în timp ce, pentru Kevin Magnussen, Daniil Kvyat, Valtteri Bottas, Lance Stroll, Sergio Perez și Lewis Hamilton, a fost fluturat de două ori. Stroll nu a fost verificat mai departe, așadar își păstrează pole-ul.

Declarația oficială legată de incidentul lui Norris, spune: „Monopostul cu numărul 4, a completat turul, care până la urmă a fost cel mai rapid tur al său, din Q1. Deși oficialii știu că monopostul cu numărul 4 nu plănuia să își îmbunătățească timpul atunci, datorită condițiilor pistei, a făcut-o, așadar a încălcat regulile.”

Sursa: racefans.net
Photocredit: GPFans
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

racefans.net

Latest Posts

Don't Miss