More

  Latest Posts

  Norris a fost penalizat pentru nerespectarea steagului galben

  Lando Norris a primit o penalizare pentru nerespectarea steagului galben – nu a încetinit suficient, la apariția acestuia. Oficialii l-au sancționat, deși știau că pilotul britanic nu intenționa să își îmbunătățească timpul în acel tur.

  Norris a fost unul dintre piloții care au trecut pe lângă scena accidentului lui Latifi, iar după o cerere oficială din partea lui Michael Masi, toți participanții din sesiune au fost examinați îndeaproape, pentru a determina care sunt piloții care nu s-au conformat regulilor.

  Daniel Ricciardo și Pierre Gasly, au trecut pe lângă, atunci când steagul fusese arătat o singură dată, în timp ce, pentru Kevin Magnussen, Daniil Kvyat, Valtteri Bottas, Lance Stroll, Sergio Perez și Lewis Hamilton, a fost fluturat de două ori. Stroll nu a fost verificat mai departe, așadar își păstrează pole-ul.

  Declarația oficială legată de incidentul lui Norris, spune: „Monopostul cu numărul 4, a completat turul, care până la urmă a fost cel mai rapid tur al său, din Q1. Deși oficialii știu că monopostul cu numărul 4 nu plănuia să își îmbunătățească timpul atunci, datorită condițiilor pistei, a făcut-o, așadar a încălcat regulile.”

  Sursa: racefans.net

  Photocredit: GPFans


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss