GP24 Media

LATEST POSTS

Noile mașini de Formula 1 nu au reușit o “demonstratie perfectă”

Demonstratie
Vizualizări: 21036

„Demonstratie perfectă” pe care Formula 1 o spera în timpul testelor de pre-sezon cu toate noile reglementări tehnice din 2022 nu s-a materializat.

George Russell și Lando Norris au lansat un avertisment către Formula 1 cu privire la speranțele de îmbunătățire a cursei din acest an, după ce nu au reușit o “demonstratie perfectă” a capacităților de depășire ale noilor mașini în timpul testelor.

După ce și-au petrecut o mare parte din primele două zile ale primei ieșiri din pre-sezon la Barcelona concentrându-se pe propriile mașini și punându-se la curent cu noile reglementări, piloții și echipele au putut să încerce următorii rivali în ziua a treia.

Noile reglementări au ca scop să permită mașinilor să se deplaseze mai aproape una de cealaltă în virajele de mare viteză, creând, teoretic, mai multe oportunități de depășire și un spectacol de curse îmbunătățit.

Demonstratie

Întrebat dacă reglementările au dat semne de funcționare în timpul cursei, pilotul Mercedes AMG F1 George Russell a declarat: „Cred că urmărirea a fost îmbunătățită, dar efectul de slipstream a fost redus destul de substanțial, așa că nu prea știu”. „În mod evident, ai nevoie de acel delta în liniile drepte pentru a depăși, deoarece poți depăși doar la sfârșitul unei linii drepte și la intrarea într-un viraj”.

„Putem urmări mai îndeaproape, dar, din ce am văzut, efectul de slipstream este cu siguranță mai puțin eficient. Va trebui să așteptăm și să vedem”. „Am ajuns chiar în spatele lui Lando, am fost la o lungime sau două de mașină în spatele lui și nu am prins linia dreaptă, așa că a fost ușor îngrijorător, așa că să vedem”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Lando Norris, pilotul McLaren F1, a adăugat: „Eu și George Russell am avut o demonstratie perfectă”. „Nu am vrut să-l las să treacă în timp ce făcea un tur rapid, așa că l-am înșurubat și l-am ținut puțin. Asta e ceea ce faci în teste”.

Demonstratie

George Russell a spus-o corect. Ceea ce urmează în colț este o îmbunătățire. „Cât de mult mai exact este greu de știut pentru că întotdeauna ai diferite niveluri de combustibil și pneuri și poate că atunci când sunt trei, patru, cinci, cinci, șase mașini în față, atunci ar putea fi din nou destul de diferit”.

„Dar cu toate acestea, evident, vine deficitul de efect de slipstream și cât de mult ne va ajuta”. „Putem urmări mai aproape, dar atunci alunecarea este mai proastă, așa că există un aspect pozitiv și unul negativ din asta. Nu știm care este efectul cel mai mare în acest moment, așa că va trebui să vedem până la prima cursă”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: The Sun UK
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES