Latest Posts

Noile maşini BTC Racing Honda dezvăluite

Vizualizări: 12552

Echipa BTC Racing a devzăluit cele două maşini FK8 Honda Civic Type R cu care vor concura în Campionatul Britanic de Maşini de Turism în 2019 înaintea perioadei de testare de pre-sezon.

Echipa a făcut un pas înainte de la cele două Honda-uri FK2 alături de care au participat în campionatul de anul trecut, cu Chris Smiley având un nou coleg de data aceasta într-un line-up revizuit al piloţilor alături de Josh Cook.

Maşinile vor rula într-un set de culori gri cu roz, un layout similar cu cel pe care l-am văzut pe maşinile FK2 de anul trecut. Layout-ul include branding pentru Dudman Group; companie deţinută de noul co-deţinător al echipei, Steve Dudman.

Atât Chris Smiley cât şi Josh Cook vor urca la volanul noilor maşini pentru prima sesiune de testare la Brands Hatch.

  • Source: BTC Racing
  • Photocredit: BTC Racing
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss