GP24 Media

LATEST POSTS

Nimeni nu înțelege dominația lui Lewis Hamilton în 2021.

Lewis Hamilton
Vizualizări: 10227

„Nimeni nu înțelege” de ce cea mai apropiată luptă de titlu de ani coincide cu cel mai bun început al lui Lewis Hamilton vreodată într-un sezon de Formula 1. Acesta este punctul de vedere al lui Alexey Popov, comentatorul rus de F1 pentru Match TV.

Recent, fostul șef Mercedes, Paddy Lowe, a spus că, în 2014 – când echipa germană a început să domine cu totul întreaga epocă a „Hybrid Power Unit” – Mercedes va gestiona cu atenție ritmul mașinii, astfel încât să evite modificările regulilor și opiniile negative. Această poziție dominantă a continuat până în 2021, unde șase titluri de piloți, mai târziu, Lewis Hamilton, în vârstă de 36 de ani, se află acum într-un duel cu Max Verstappen de la Red Bull.

„Statisticienii au verificat și cel mai uimitor lucru este că în întreaga sa carieră, Lewis Hamilton nu a avut niciodată un început atât de bun de sezon, Înțelegi asta?” A spus Popov. „Cu șapte titluri, au existat mașini care au dominat sezonul. Dar niciodată în întreaga sa carieră Lewis nu a avut trei victorii și o secundă în primele patru curse”. „Cum s-a întâmplat acest lucru, nimeni nu înțelege”, a spus rusul.

Lewis Hamilton

„Chiar și atunci când a rămas blocat cu eleronul ruptă în pietriș, a reușit totuși – bine, nu primul, ci al doilea. În orice altă cursă, el câștigă”. Când a fost întrebat despre statistică, de șapte ori campion mondial Hamilton, a spus că se datorează faptului că el și Mercedes trebuie să își aducă „jocul A” la fiecare cursă pentru a-l învinge pe Verstappen. „În fiecare an încerc să mă îmbunătățesc. Dacă pare adesea imposibil, dar este o necesitate”, a spus britanicul.

„Echipa Red Bull a început incredibil de puternică. Max are o mașină câștigătoare în campionat și o oportunitate, la fel ca și noi”. Va lua totul de la noi, nu doar eu aducând cel mai bun efort al meu, ci și echipa care își depune toate eforturile, fiecare weekend. În caz contrar, acei tipi vor câștiga”, a adăugat Hamilton.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Match TV Russia
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES