Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Nimeni nu înțelege dominația lui Lewis Hamilton în 2021.

  „Nimeni nu înțelege” de ce cea mai apropiată luptă de titlu de ani coincide cu cel mai bun început al lui Lewis Hamilton vreodată într-un sezon de Formula 1. Acesta este punctul de vedere al lui Alexey Popov, comentatorul rus de F1 pentru Match TV.

  Recent, fostul șef Mercedes, Paddy Lowe, a spus că, în 2014 – când echipa germană a început să domine cu totul întreaga epocă a „Hybrid Power Unit” – Mercedes va gestiona cu atenție ritmul mașinii, astfel încât să evite modificările regulilor și opiniile negative. Această poziție dominantă a continuat până în 2021, unde șase titluri de piloți, mai târziu, Lewis Hamilton, în vârstă de 36 de ani, se află acum într-un duel cu Max Verstappen de la Red Bull.

  „Statisticienii au verificat și cel mai uimitor lucru este că în întreaga sa carieră, Lewis Hamilton nu a avut niciodată un început atât de bun de sezon, Înțelegi asta?” A spus Popov. „Cu șapte titluri, au existat mașini care au dominat sezonul. Dar niciodată în întreaga sa carieră Lewis nu a avut trei victorii și o secundă în primele patru curse”. „Cum s-a întâmplat acest lucru, nimeni nu înțelege”, a spus rusul.

  Lewis Hamilton

  „Chiar și atunci când a rămas blocat cu eleronul ruptă în pietriș, a reușit totuși – bine, nu primul, ci al doilea. În orice altă cursă, el câștigă”. Când a fost întrebat despre statistică, de șapte ori campion mondial Hamilton, a spus că se datorează faptului că el și Mercedes trebuie să își aducă „jocul A” la fiecare cursă pentru a-l învinge pe Verstappen. „În fiecare an încerc să mă îmbunătățesc. Dacă pare adesea imposibil, dar este o necesitate”, a spus britanicul.

  „Echipa Red Bull a început incredibil de puternică. Max are o mașină câștigătoare în campionat și o oportunitate, la fel ca și noi”. Va lua totul de la noi, nu doar eu aducând cel mai bun efort al meu, ci și echipa care își depune toate eforturile, fiecare weekend. În caz contrar, acei tipi vor câștiga”, a adăugat Hamilton.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Match TV Russia

  Photocredit: Getty Images  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss