Latest Posts

Nicolas Todt își minimizează influența asupra celor de la Ferrari

Vizualizări: 19311

Jean Todt respinge zvonurile care spun că el ia deciziile finale la Ferrari. Fiul fostului șef al Scuderiei, Jean Todt (acum, președintele FIA), este managerul lui Charles Leclerc. Deci odată cu plecarea lui Vettel, de la echipa din Maranello, Leclerc avansează, așadar mulți cred că Todt a manipulat situația de la Ferrari, din punct de vedere politic.

„E amuzant ce se spune”, a declarat Nicolas. „Mă face să zâmbesc. Îl știu pe Mattia din 1995 și am grijă de interesele lui Charles, care se întâmplă să coincidă cu interesele de la Ferrari. Facem același lucru.”

Nicolas a negat și ideea că ar fi obținut actuala poziție, doar datorită tatălui său, deoarece este fostul șef Ferrari: „Nici asta nu are sens. Oamenii ăștia uită că eu am fost implicat și în cariera lui Felipe Massa, iar el nu a fost favorizat, ci Alonso. În orice caz, eu nu lucrez doar cu Ferrari. Lucrez cu mai mulți piloți și niciuna dintre echipe nu s-a plâns până acum.”

În final, Nicolas Todt, a declarat că el și tatăl său, discută foarte rar despre Formula 1. „Foarte rar. Îi cer foarte rar vreun sfat, și dacă o fac, este pentru că am nevoie de părerea tatălui meu (nu din alt motiv)”, a concluzionat acesta.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss