More

  Latest Posts

  Nicolas Todt își minimizează influența asupra celor de la Ferrari

  Jean Todt respinge zvonurile care spun că el ia deciziile finale la Ferrari. Fiul fostului șef al Scuderiei, Jean Todt (acum, președintele FIA), este managerul lui Charles Leclerc. Deci odată cu plecarea lui Vettel, de la echipa din Maranello, Leclerc avansează, așadar mulți cred că Todt a manipulat situația de la Ferrari, din punct de vedere politic.

  „E amuzant ce se spune”, a declarat Nicolas. „Mă face să zâmbesc. Îl știu pe Mattia din 1995 și am grijă de interesele lui Charles, care se întâmplă să coincidă cu interesele de la Ferrari. Facem același lucru.”

  Nicolas a negat și ideea că ar fi obținut actuala poziție, doar datorită tatălui său, deoarece este fostul șef Ferrari: „Nici asta nu are sens. Oamenii ăștia uită că eu am fost implicat și în cariera lui Felipe Massa, iar el nu a fost favorizat, ci Alonso. În orice caz, eu nu lucrez doar cu Ferrari. Lucrez cu mai mulți piloți și niciuna dintre echipe nu s-a plâns până acum.”

  În final, Nicolas Todt, a declarat că el și tatăl său, discută foarte rar despre Formula 1. „Foarte rar. Îi cer foarte rar vreun sfat, și dacă o fac, este pentru că am nevoie de părerea tatălui meu (nu din alt motiv)”, a concluzionat acesta.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss