More

  Latest Posts

  Nicolas Latifi consideră că experiența lui Jenson Button în Formula 1 va fi utilă echipei Williams

  Recent întors în Formula 1, Jenson Button va avea un rol administrativ în cadrul echipei Williams. După restructurarea făcută în intersezon, campionul mondial din 2009 va avea rolul de senior advisor în cadrul noii structuri organizatorice.

  După ce un fond de investiții american a preluat activele echipei Williams de la familia Williams, echipa britanică a trecut printr-un lung proces de reorganizare. Printre cei chemați să pună umărul la noua organigramă este și Jenson Button, campionul mondial din 2009.

  În vârstă de 41 de ani, Button va avea rolul de senior advisor. Mai precis, el îi va sfătui pe piloții titulari, George Russel și Nicholas Latifi, dar și pe piloții de rezervă și cei din academia echipei britanice. De altfel, britanicul și-a început cariera de pilot în 2000 alături de Williams. Ulterior el a mai concurat pentru BAR, Honda, Brawn și McLaren.

  Despre numirea lui Jenson Button a vorbit și Nicholas Latifi, unul dintre cei doi piloți titulari ai echipei Williams. “Cred că este e o alegere foarte valoroasă. Pentru Jenson Button am un respect aparte. Cred că va prezența în cadrul echipei va fi benefică.” a declarat pilotul canadian.

  Pentru Nicholas Latifi, 2021 va fi cel de-al doilea sezon petrecut în Formula 1. În 2020, el a fost mai mereu în umbra lui George Russell, cel care este văzut ca fiind unul dintre piloții de mare perspectivă din Marele Circ. De altfel, asemeni lui Russell, contractul lui Latifi va expira la sfârșitul sezonului ce stă să înceapă.

  “Jenson are multă experiență. Cu siguranță, voi avea foarte multe de învățat de la el și voi asculta de toate sfaturile pe care mi le va acorda. Cred cu tărie că aducerea sa în echipă este foarte benefică. Voi încerca să ascult tot, de la problemele prin care a trecut la marile sale succese.” a concluzionat Latifi.

  Cu Nicholas Latifi și noul monopost al echipei Williams ne vom întâlni mâine, cu prilejul primei zile de test din Bahrain. Primul GP din noul sezon va avea loc tot în Bahrain, pe 28 martie.

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss