Latest Posts

Nicolae, Broggi și de Castro, marii învingători la clasa 991 la 12H Mugello

Vizualizări: 44379

După primele patru ore de concurs desfășurate vineri, cursa de 12 ore de la Mugello a continuat sâmbătă cu celelalte opt ore de concurs. Sergiu Nicolae, Fabrizio Broggi și Sabino de Castro plecau la startul celei de-a doua zile de concurs din postura de lideri la clasa 991.

Piloții echipei Willi Motorsport by EBIMotors au început furtunos ziua a doua de la Mugello. Chiar și așa, la un moment, cei trei piloți au pierdut vreme de scurt timp conducerea clasei 991, dar, în cele din urmă și-au adjudecat o victorie categorică la categoria mașinilor Porsche 991-II Cup.

În clasamentul general, Sergiu Nicolae, Fabrizio Broggi și Sabino de Castro au încheiat pe un excelent loc 12 dintr-un total de 41 de echipaje prezente la startul cursei de anduranță de la Mugello.

Participarea lui Sergiu Nicolae nu este singulară în acest sezon de 24H GT Series, Mihai Zamfir fiind prezent la cursa de 24 de ore din Dubai, prima etapă a sezonului, acolo unde s-a clasat pe locul opt la clasa TCR.

Următoarea întrecere din cadrul campionatului 24H GT Series va avea loc în perioada 23-24 aprilie, pe circuitul Paul Richard, din Le Castellet, Franța. Rezultatele cursei de la Mugello pot fi consultate AICI.

Mugello

Mai multe știri despre Curse de Anduranța găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Willi Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss