More

  Latest Posts

  Nicolae, Broggi și de Castro, marii învingători la clasa 991 la 12H Mugello

  După primele patru ore de concurs desfășurate vineri, cursa de 12 ore de la Mugello a continuat sâmbătă cu celelalte opt ore de concurs. Sergiu Nicolae, Fabrizio Broggi și Sabino de Castro plecau la startul celei de-a doua zile de concurs din postura de lideri la clasa 991.

  Piloții echipei Willi Motorsport by EBIMotors au început furtunos ziua a doua de la Mugello. Chiar și așa, la un moment, cei trei piloți au pierdut vreme de scurt timp conducerea clasei 991, dar, în cele din urmă și-au adjudecat o victorie categorică la categoria mașinilor Porsche 991-II Cup.

  În clasamentul general, Sergiu Nicolae, Fabrizio Broggi și Sabino de Castro au încheiat pe un excelent loc 12 dintr-un total de 41 de echipaje prezente la startul cursei de anduranță de la Mugello.

  Participarea lui Sergiu Nicolae nu este singulară în acest sezon de 24H GT Series, Mihai Zamfir fiind prezent la cursa de 24 de ore din Dubai, prima etapă a sezonului, acolo unde s-a clasat pe locul opt la clasa TCR.

  Următoarea întrecere din cadrul campionatului 24H GT Series va avea loc în perioada 23-24 aprilie, pe circuitul Paul Richard, din Le Castellet, Franța. Rezultatele cursei de la Mugello pot fi consultate AICI.

  Mugello

  Mai multe știri despre Curse de Anduranța găsiți AICI.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Willi Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss