GP24 Media

LATEST POSTS

Nicolae, Broggi și de Castro, lideri la clasa 991 după prima parte din 12H Mugello

Mugello
Vizualizări: 25235

Cursa de 12 ore de la Mugello a debutat ieri cu prima parte a cursei. La întrecerea din Italia a luat parte și echipa românească Willy Motorsport by EBIMotors. Această colaborare dintre Willy Motorsport și EBIMotors a fost posibilă datorită lui Enrico Borghi.

La volanul unui superb Porsche 991-II Cup, Sergiu Nicolae, Fabrizio Broggi și Sabino de Castro au luat startul la cea de-a doua etapă din 24H Series. Pe celebrul circuit de la Mugello, piloții echipei Willy Motorsport by EBIMotors au făcut o figură frumoasă în prima parte a cursei.

La clasa 991, aferentă modelelor Porsche 991-II Cup, piloții proiectului româno-italian au încheiat prima parte a cursei pe prima poziție. Astfel, cei trei piloți vor pleca astăzi, în cea de-a doua parte a întrecerii de la Mugello, cu prima șansă la victorie la clasa 991.

După prima zi de la Mugello, echipa românească ocupă un excelent loc 11 în clasamentul general, dintr-un total de 41 de echipaje prezente la start. Participarea lui Sergiu Nicolae nu este singulară în acest sezon de 24H GT Series, Mihai Zamfir fiind prezent la cursa de 24 de ore din Dubai, prima etapă a sezonului.

Partea a doua a cursei de 12 ore de la Mugello va continua astăzi, începând cu ora 11.

YouTube video

Mai multe știri despre Curse de Anduranța găsiți AICI.

Sursa: 24H GT Series
Photocredit: 24H GT Series
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES