More

  Latest Posts

  Nicolae, Broggi și de Castro, lideri la clasa 991 după prima parte din 12H Mugello

  Cursa de 12 ore de la Mugello a debutat ieri cu prima parte a cursei. La întrecerea din Italia a luat parte și echipa românească Willy Motorsport by EBIMotors. Această colaborare dintre Willy Motorsport și EBIMotors a fost posibilă datorită lui Enrico Borghi.

  La volanul unui superb Porsche 991-II Cup, Sergiu Nicolae, Fabrizio Broggi și Sabino de Castro au luat startul la cea de-a doua etapă din 24H Series. Pe celebrul circuit de la Mugello, piloții echipei Willy Motorsport by EBIMotors au făcut o figură frumoasă în prima parte a cursei.

  La clasa 991, aferentă modelelor Porsche 991-II Cup, piloții proiectului româno-italian au încheiat prima parte a cursei pe prima poziție. Astfel, cei trei piloți vor pleca astăzi, în cea de-a doua parte a întrecerii de la Mugello, cu prima șansă la victorie la clasa 991.

  După prima zi de la Mugello, echipa românească ocupă un excelent loc 11 în clasamentul general, dintr-un total de 41 de echipaje prezente la start. Participarea lui Sergiu Nicolae nu este singulară în acest sezon de 24H GT Series, Mihai Zamfir fiind prezent la cursa de 24 de ore din Dubai, prima etapă a sezonului.

  Partea a doua a cursei de 12 ore de la Mugello va continua astăzi, începând cu ora 11.

  Mai multe știri despre Curse de Anduranța găsiți AICI.

  Sursa: 24H GT Series

  Photocredit: 24H GT Series


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss