More

  Latest Posts

  Nico Rosberg consideră că Valtteri Bottas nu îl poate învinge pe Lewis Hamilton

  Retras din activitate încă de la sfârșitul lui 2016, Nico Rosberg a discutat despre probabilitatea de a îl vedea pe Valtteri Bottas învingător în duelul direct cu Lewis Hamilton. Campionul mondial din 2016 consideră că Bottas nu are atributele necesare pentru a-l învinge pe Hamilton.

  Nico Rosberg a concurat pentru Mercedes între 2010 și 2016. Între 2013 și 2016, germanul l-a avut coechipier pe Lewis Hamilton în cadrul echipei germane. După debutul noii ere hibrid în 2014, cei doi s-au duelat în fiecare an la titlu, Rosberg reușind să câștige la ultima sa încercare, în 2016.

  După ce și-a adjudecat titlul mondial în 2016, Nico Rosberg și-a anunțat retragerea iminentă din Formula 1. În locul său a fost adus Valtteri Bottas, care, nu a reușit până acum să-l învingă în duel direct pe Lewis Hamilton. Despre situația lui Bottas, Rosberg a discutat într-un interviu pentru La Gazzetta dello Sport.

  “În fiecare an există curse în care performanța sa te face să te întrebi dacă nu cumva îl poate învinge pe Lewis. Toate, până când Hamilton revine în formă bună, iar Bottas redevine anonim.” a declarat Nico Rosberg în interviul pentru faimoasa publicație italiană.

  “Nici anul acesta nu cred că Bottas e în luptă. Într-un tur rapid e foarte rapid, îl poate învinge pe Hamilton. Dar, în ritm de cursă, nu are continuitatea necesară pentru a se bate la titlu. Mai mult, cred că rivalul său în 2021 va fi Sergio Perez.” a continuat fostul campion mondial.

  Întrebat despre lupta pentru titlul mondial, Nico Rosberg a răspuns că el vede patru candidați pentru titlul mondial. “Suntem la începutul unui sezon în care, din punctul meu de vedere, există patru potențiali campioni mondiali, iar acest lucru este foarte interesant.” a concluzionat Rosberg.

  Cu Valtteri Bottas, Lewis Hamilton și ceilalți candidați la titlul mondial ne vom reîntâlni în acest weekend, atunci când este programat Marele Premiu al Bahrainului, gazda primei etape din calendarul Formulei 1.

  Sursa: La Gazzetta dello Sport

  Photocredit: Mercedes


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss