GP24 Media

LATEST POSTS

Nico Rosberg consideră că Valtteri Bottas nu îl poate învinge pe Lewis Hamilton

Vizualizări: 16988

Retras din activitate încă de la sfârșitul lui 2016, Nico Rosberg a discutat despre probabilitatea de a îl vedea pe Valtteri Bottas învingător în duelul direct cu Lewis Hamilton. Campionul mondial din 2016 consideră că Bottas nu are atributele necesare pentru a-l învinge pe Hamilton.

Nico Rosberg a concurat pentru Mercedes între 2010 și 2016. Între 2013 și 2016, germanul l-a avut coechipier pe Lewis Hamilton în cadrul echipei germane. După debutul noii ere hibrid în 2014, cei doi s-au duelat în fiecare an la titlu, Rosberg reușind să câștige la ultima sa încercare, în 2016.

După ce și-a adjudecat titlul mondial în 2016, Nico Rosberg și-a anunțat retragerea iminentă din Formula 1. În locul său a fost adus Valtteri Bottas, care, nu a reușit până acum să-l învingă în duel direct pe Lewis Hamilton. Despre situația lui Bottas, Rosberg a discutat într-un interviu pentru La Gazzetta dello Sport.

“În fiecare an există curse în care performanța sa te face să te întrebi dacă nu cumva îl poate învinge pe Lewis. Toate, până când Hamilton revine în formă bună, iar Bottas redevine anonim.” a declarat Nico Rosberg în interviul pentru faimoasa publicație italiană.

“Nici anul acesta nu cred că Bottas e în luptă. Într-un tur rapid e foarte rapid, îl poate învinge pe Hamilton. Dar, în ritm de cursă, nu are continuitatea necesară pentru a se bate la titlu. Mai mult, cred că rivalul său în 2021 va fi Sergio Perez.” a continuat fostul campion mondial.

Întrebat despre lupta pentru titlul mondial, Nico Rosberg a răspuns că el vede patru candidați pentru titlul mondial. “Suntem la începutul unui sezon în care, din punctul meu de vedere, există patru potențiali campioni mondiali, iar acest lucru este foarte interesant.” a concluzionat Rosberg.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cu Valtteri Bottas, Lewis Hamilton și ceilalți candidați la titlul mondial ne vom reîntâlni în acest weekend, atunci când este programat Marele Premiu al Bahrainului, gazda primei etape din calendarul Formulei 1.

Sursa: La Gazzetta dello Sport
Photocredit: Mercedes
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES