More

  Latest Posts

  Nico Hulkenberg va comenta cursele de Formula 1 pentru o televiziune din Austria

  Vizualizări: 12433

  După un deceniu de prezență constantă în Formula 1, în 2021, Nico Hulkenberg va avea parte de un nou rol. Potrivit unei postări preluate de presa internațională, germanul va fi unul dintre comentatorii curselor de Formula 1 pentru o televiziune din Austria.

  Începând cu noul sezon, fanii Formulei 1 din Austria vor avea privilegiul de a-l avea pe Nico Hulkenberg în postura de comentator. Fost pilot în Formula 1, germanul a ajuns la o înțelegere cu Servus TV, una dintre cele două televiziuni care dețin drepturile comerciale în Austria.

  Hulkenberg va face echipă în cabina de comentariu cu Andreas Grobl, un reputat jurnalist austriac din lumea motorsportului. Întrebat dacă știrea este veridică, Hulkenberg a confirmat știrea. “Da, este adevărat. Cred că Andi și cu mine facem o echipă foarte bună.” a declarat fostul pilot de Formula 1.

  Nico Hulkenberg a debutat în Formula 1 în 2010 alături de Williams. Germanul a impresionat încă din sezonul de debut după ce a obținut pole positionul în Marele Premiu al Braziliei. După un an de absență din Formula 1, el a revenit alături de Force India, echipă pentru care a evoluat în două mandate, în 2012 și între 2014 și 2016.

  Între cele două mandate făcute alături de echipa indiană, el a pilotat pentru Sauber în 2013. După periplul de la Force India, Hulkenberg a concurat pentru Renault între 2017 și 2019. Pe fondul pandemiei cu noul Coronavirus, germanul a avut câteva apariții sporadice în 2020 pentru Racing Point. Totodată, Hulkenberg se poate lăuda cu o victorie în ediția din 2015 a cursei de 24 de ore de la Le Mans.

  Noul sezon al Campionatului Mondial de Formula 1 va debuta pe 28 martie, cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului.

  Sursa: Formula 1 News
  Photocredit: Formula 1 News
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 News

  Latest Posts

  Don't Miss