More

  Latest Posts

  Nico Hulkenberg, noul pilot de rezervă al celor de la Aston Martin

  Nico Hulkenberg a semnat astăzi un acord cu cei de la Aston Martin. Pilotul german va fi noul pilot de rezervă al echipei britanice și îi va înlocui, la nevoie, pe Sebastian Vettel sau Lance Stroll.

  Aflat în continuare fără un angajament de pilot titular în Formula 1, Nico Hulkenberg a semnat un acord cu Aston Martin pentru a deveni noul lor pilot de rezervă. Prin urmare, pilotul german va fi adus la nevoie să înlocuiască pe unul dintre piloții titulari.

  În vârstă de 33 de ani, Hulkenberg a concurat în Formula 1 între 2010 și 2019. În 2020, germanul a avut câteva prezențe pentru Racing Point, atunci când Sergio Perez și Lance Stroll au fost depistați pozitiv cu noul Coronavirus. Rezultatele obținute de Hulkenberg au fost suficient de bune pentru a-l aduce în discuții pentru un posibil loc la Red Bull Racing.

  Pilotul german a concurat în trecut pentru Williams, Force India, Sauber, Renault și Racing Point. Aston Martin mizează în prezent pe serviciile lui Sebastian Vettel și Lance Stroll. Noul sezon a debutat cu stângul pentru echipa condusă de Lawrence Stroll, britanicii acumulând doar un singur punct în etapa din Bahrain.

  Rolul lui Nico Hulkenberg va intra în vigoare imediat, iar la orice absență a lui Vettel sau Stroll vom avea de-a face cu o nouă prezență de-a lui Hulkenberg. Până atunci, cu Aston Martin și cei doi piloți titulari ne vom reîntâlni în weekendul 16-18 aprilie, la Imola, în Italia.

  Mai multe știri din Formula 1, AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss