Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Nico Hulkenberg ar putea fi adus în postura de pilot de rezervă pentru Mercedes

  La doar câteva luni distanță după ce a fost adus de urgență de către Racing Point în trei GP-uri din 2020, Nico Hulkenberg ar putea reveni în Formula 1 alături de Mercedes. Pilotul german ar putea deveni noul pilot de rezervă al celor de la Mercedes.

  Proaspăt confirmat în postura de comentator al curselor de Formula 1 pentru o televiziune din Austria, Nico Hulkenberg se află din nou în ținta zvonurilor. Pilotul german ar putea semna un angajament cu echipa Mercedes pentru a ocupa rolul de pilot de rezervă.

  Având în vedere situația ivită în 2020 din cauza pandemiei cu noul Coronavirus, Mercedes a fost nevoită să apeleze la serviciile lui George Russell, după ce, Lewis Hamilton, unul dintre cei doi piloți oficiali ai echipei, a fost confirmat pozitiv cu Covid-19.

  Momentan, echipa germană are deja confirmați doi piloți de rezervă, în persoanele lui Stoffel Vandoorne și Nyck de Vries, dar aceștia evoluează pentru echipa germană în Formula E. “Este o situație aparte, cea cu Stoffel și Nyck. Ei concurează în Formula E și sunt câteva curse care se suprapun în calendar cu Formula 1.” a declarat Toto Wolff, team principalul echipei Mercedes.

  Întrebat de posibilitatea aducerii unui alt pilot în afară de cei doi, Wolff a menționat numele lui Nico Hulkenberg. “Cred că Nico cunoaște foarte bine actuala generație de monoposturi și pneuri utilizate în Formula 1. Ar fi bine să îl avem în echipă, poate chiar să îl împărțim și cu alte echipe. Este un pilot respectat, dar încă nu avem un angajament semnat.” a concluzionat oficialul austriac.

  Nico Hulkenberg a concurat cu regularitate în Formula 1 între 2010 și 2019, pentru Williams, Force India, Sauber și Renault. În 2020, el a avut trei prezențe alături de Racing Point, toate venite pe fondul înlocuirii unui pilot depistat pozitiv cu noul Coronavirus.

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss