Latest Posts

Niciun progres: Lewis Hamilton cere un Mercedes complet nou

Vizualizări: 10143

În condițiile în care Mercedes se află încă la mare distanță de Red Bull și în al doilea an, Lewis Hamilton vrea să își ducă monopostul într-o direcție complet nouă.

Lewis Hamilton a cerut o schimbare completă a conceptului la Mercedes pentru a putea ataca din nou Red Bull anul viitor. Săgețile argintii au avut un început dificil în noua eră a Formulei 1 și brusc, nu au mai fost capabili să câștige după ani de dominație. Pentru prima dată în cariera sa, Hamilton nu a obținut o victorie într-un Grand Prix în 2022.

Dar britanicul este amenințat și în acest an cu acest lucru. Deși Mercedes se află acum pe locul doi, riscă să cadă din nou în urma celor de la Ferrari. Scuderia se află la doar 20 de puncte în spatele celor de la Mercedes și a obținut mai multe puncte decât aceștia în toate cursele de după pauza de vară.

Dar ceea ce îl îngrijorează cel mai mult pe Hamilton este diferența față de Red Bull, care a fost de asemenea enormă la Suzuka și care nu pare să se mai reducă. “Un decalaj de o secundă este masiv”, se plânge el. “Faptul că suntem încă la o secundă în spatele Red Bull acum în al doilea an, arată că trebuie să facem o treabă bună în iarnă pentru a reduce cel puțin la jumătate această diferență.”

Hamilton

El devine chiar mai explicit: “Următoarele șase luni trebuie să fie cele mai bune șase luni din punct de vedere al dezvoltării pe care le-am avut vreodată, astfel încât să recuperăm decalajul”, spune el.

Iar pentru a face acest lucru, septuplul campion mondial sugerează o schimbare completă a abordării, care în prezent nu pare să funcționeze așa cum și-ar dori: “Suntem atât de departe, iar pentru mine acest lucru se datorează cu siguranță conceptului”, a declarat Hamilton. “Este 100% clar că este vorba de concept și trebuie să schimbăm asta pentru anul viitor, ceea ce sperăm că vom face”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În orice caz a cerut și el echipei sale să facă unele lucruri pentru anul viitor, iar Mercedes l-ar fi ascultat și pe el și pe coechipierul său George Russell.

Faptul că există probleme cu monopostul a devenit evident pentru el, mai ales la Suzuka. “A fost exact ca anul trecut”, spune el. “Sărea și aluneca, iar asta este greu având în vedere câtă muncă am depus fără să fim mai aproape de vârf.”

Hamilton

Dar Hamilton crede că echipa sa va schimba lucrurile. Aston Martin, a spus el, a arătat anul acesta ce salt este posibil să facă în timpul iernii, iar McLaren de asemenea a avansat spre frunte cu un update. “Mergând pe calea Red Bull, ei sunt acum în fața noastră pe o astfel de pistă”, a spus el în Japonia.

“Nu putem închide ochii în fața acestui lucru”, subliniază el.

“Trebuie să ne uităm la ceea ce au făcut ei și apoi să mergem în acea direcție. Aceea este direcția”, spune Hamilton.

“Dar cred că echipa mea o poate face. Întotdeauna am fost buni la adăugarea de forță de apăsare la mașină. Doar că, la modul în care funcționează mașina noastră în acest moment, adăugarea forței de apăsare nu funcționează. Doar o face să sară mai mult”.

Așa că speră ca o schimbare de concept să readucă Mercedes “acolo unde merită să fie”. Pentru că pentru Hamilton, Mercedes este o echipă de campioni mondiali. “Am încredere absolută în toată lumea, dar deciziile care se iau acum sunt importante pentru direcția noastră”.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Hamilton
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss