More

  Latest Posts

  Niciun pas mare de la Schumacher în 2022, spune Steiner.

  Mick Schumacher nu a făcut “un pas mare” între primul său sezon în Formula 1, anul trecut, și cel din 2022.

  Aceasta este recunoașterea lui Guenther Steiner, șeful echipei Haas F1, care, potrivit unchiului foarte experimentat al lui Mick Schumacher, Ralf, nu se „potrivește împreună în caracter” cu Mick Schumacher, în vârstă de 23 de ani. Într-adevăr, GuentherSteiner a criticat dur accidentul lui Mick Schumacher din finalul cursei cu Sebastian Vettel la Miami, care îl lasă pe Mick Schumacher cu zero puncte, față de cele 15 ale coechipierului Kevin Magnussen.

  „Nu aș spune că Mick Schumacher a făcut un pas mare în iarnă”, a declarat Guenther Steiner, citat de Speed Week. „L-am adus înapoi pe Kevin Magnussen pentru că știm de ce este capabil și este un pilot bun care acum este un punct de referință pentru a-i arăta lui Mick Schumacher ce poate realiza. Dar Mick știe asta și are și el o șansă bună de a obține primele sale puncte. Sper să o ia cât mai repede, pentru că ne dorim ca și el să obțină puncte”, a adăugat el.

  Schumacher

  „Nu este ușor să marchezi puncte în Formula 1, deoarece sunt atât de mulți piloți și echipe bune”. Guenther Steiner nu își cere scuze că l-a pus pe tânărul german sub presiune pentru a-l ajunge din urmă pe danezul Kevin Magnussen, mai în vârstă și mai experimentat. „Ar fi frumos dacă Mick Schumacher și-ar fi deschis contul, din păcate nu a reușit încă să treacă acest obstacol”, este ceea ce a declarat Guenther Steiner pentru RTL. „La un moment dat, punctele trebuie să vină. Kevin Magnussen a marcat puncte – el a arătat calea”.

  Guenther Steiner a negat însă că supărarea sa pe Mick Schumacher după Miami a durat mult timp. „A dispărut până marți – apoi continuăm să lucrăm”, a spus el. „Nici măcar nu l-am întrebat despre accident, dar nici nu a fost nevoie – situația era destul de clară. Poate că voi putea vorbi cu el despre asta la Barcelona”. Ceea ce nu-l va sfătui Mick Schumacher la Barcelona este să înceapă să conducă mai atent sau mai nervos pentru a nu mai acumula facturi uriașe la reparații.

  Pentru a spune: „Stai calm, nu sparge nimic, nu funcționează în acest sport”, a insistat Guenther Steiner.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
  Sursa: RTL Deutschland
  Photocredit: Formula 1 Fans Romania

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  RTL Deutschland

  Latest Posts

  Don't Miss