Latest Posts

Nicio presiune pentru Vettel în 2020 spune Bernie Ecclestone

Vizualizări: 24418

Sebastian Vettel își va pune accelerație completa când va contesta ultimele sale curse cu Ferrari mai târziu în 2020. Aceasta este previziunea prietenului cvadruplu campionului mondial și fostului șef suprem ale Formula 1, Bernie Ecclestone. „Nu subestimați de la cine Sebastian primește o mulțime de sfaturi – Bernie”, spune Mark Webber, fostul coechipier al lui Vettel la echipei Red Bull.

Ecclestone, în vârstă de 89 de ani, a spus că Vettel și Ferrari s-au despărțit pentru că relația de muncă s-a descompus. „Nu a funcționat niciodată cu adevărat”, a declarat Ecclestone pentru revista german Sport Bild. „Nu au dat niciodată impresia de a lucra în echipă și se distrează împreună. Pe măsură ce Charles Leclerc a apărut, Ferrari nu a reiterat încrederea în Sebastian și asta, în cele din urmă, a dus la divorț”, a adăugat britanicul.

Cu toate acestea, Ecclestone consideră că Vettel va fi puternic atunci când începe sezonul 2020. „El va putea aborda fiecare cursă fără nicio presiune și cu multă agresiune”, a spus el. „Va avea ocazia să-i arate lui Leclerc că este încă departe de a face”. În ceea ce privește viitorul, Ecclestone l-a sfătuit recent pe Vettel să se alăture unei echipe în creștere precum Renault. Dar acum, crede că germanul ar trebui să se uite la cockpit-ul de Mercedes.

„Mi-ar plăcea să-l văd alături de Mercedes”, a spus el. „Toto Wolff l-ar putea convinge să semneze un contract frumos”. „Imaginați-vă Lewis Hamilton și Sebastian Vettel împreună în aceeași echipă. Ar fi o veste minunată pentru Formula 1 și o mare publicitate”, a adăugat Bernie Ecclestone.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss