More

  Latest Posts

  Nicio presiune pentru Vettel în 2020 spune Bernie Ecclestone

  Sebastian Vettel își va pune accelerație completa când va contesta ultimele sale curse cu Ferrari mai târziu în 2020. Aceasta este previziunea prietenului cvadruplu campionului mondial și fostului șef suprem ale Formula 1, Bernie Ecclestone. „Nu subestimați de la cine Sebastian primește o mulțime de sfaturi – Bernie”, spune Mark Webber, fostul coechipier al lui Vettel la echipei Red Bull.

  Ecclestone, în vârstă de 89 de ani, a spus că Vettel și Ferrari s-au despărțit pentru că relația de muncă s-a descompus. „Nu a funcționat niciodată cu adevărat”, a declarat Ecclestone pentru revista german Sport Bild. „Nu au dat niciodată impresia de a lucra în echipă și se distrează împreună. Pe măsură ce Charles Leclerc a apărut, Ferrari nu a reiterat încrederea în Sebastian și asta, în cele din urmă, a dus la divorț”, a adăugat britanicul.

  Cu toate acestea, Ecclestone consideră că Vettel va fi puternic atunci când începe sezonul 2020. „El va putea aborda fiecare cursă fără nicio presiune și cu multă agresiune”, a spus el. „Va avea ocazia să-i arate lui Leclerc că este încă departe de a face”. În ceea ce privește viitorul, Ecclestone l-a sfătuit recent pe Vettel să se alăture unei echipe în creștere precum Renault. Dar acum, crede că germanul ar trebui să se uite la cockpit-ul de Mercedes.

  „Mi-ar plăcea să-l văd alături de Mercedes”, a spus el. „Toto Wolff l-ar putea convinge să semneze un contract frumos”. „Imaginați-vă Lewis Hamilton și Sebastian Vettel împreună în aceeași echipă. Ar fi o veste minunată pentru Formula 1 și o mare publicitate”, a adăugat Bernie Ecclestone.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss