More

  Latest Posts

  Nicholas Latifi confirmat pentru încă trei ieșiri în antrenamente FP1 alături de Force India F1

  Force India confirmă faptul că pilotul Formula 2, Latifi va lua parte în prima sesiune de antrenament la următoarele trei curse.

  Nicholas Latifi va apărea în sesiunile de free practice one, de vineri, alături de Force India la următoarele trei curse ca parte a programului de developare cu echipa.

  Pilotul Formula 2, s-a bucurat de legături cu Force India de-a lungul anului 2018, lucrând cu ei ca pilot de testare și developare, și a apărut în sesiunile incipiale de antrenament la marile premii din Canada, Germania și Rusia, cât și la testele de piloți juniori din Spania și Ungaria.

  Pilotul canadian va revenit în cockpit-ul monopostului Force India VJM11 la Marele Premiu al Statelor Unite de weekend-ul acesta, unde îl va înlocui pe Esteban Ocon la Circuit of The Americas.

  Latifi îl va înlocui tot pe Ocon și la Marele Premiu al Mexicului, urmând să apară în antrenamente și în Brazilia, unde îl va înlocui pe Sergio Perez.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss