Latest Posts

Nicholas Latifi confirmat pentru încă trei ieșiri în antrenamente FP1 alături de Force India F1

Vizualizări: 17735

Force India confirmă faptul că pilotul Formula 2, Latifi va lua parte în prima sesiune de antrenament la următoarele trei curse.

Nicholas Latifi va apărea în sesiunile de free practice one, de vineri, alături de Force India la următoarele trei curse ca parte a programului de developare cu echipa.

Pilotul Formula 2, s-a bucurat de legături cu Force India de-a lungul anului 2018, lucrând cu ei ca pilot de testare și developare, și a apărut în sesiunile incipiale de antrenament la marile premii din Canada, Germania și Rusia, cât și la testele de piloți juniori din Spania și Ungaria.

Pilotul canadian va revenit în cockpit-ul monopostului Force India VJM11 la Marele Premiu al Statelor Unite de weekend-ul acesta, unde îl va înlocui pe Esteban Ocon la Circuit of The Americas.

Latifi îl va înlocui tot pe Ocon și la Marele Premiu al Mexicului, urmând să apară în antrenamente și în Brazilia, unde îl va înlocui pe Sergio Perez.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss