More

  Latest Posts

  Neuville iese în decor la testele din Finlanda.

  Campionatul Mondial de Raliuri a luat de la jumătatea lui Martie o pauză “forțată” din cauza COVID-19. Conducerea campionatului a decis ca testele să fie oprite până la data de 31 Mai pentru a reduce, în principal, cheltuielile echipelor.

  Odată ce această perioadă a luat sfârșit, primii care au spus “prezent” la teste au fost cei de la Hyundai. Echipa a avut la dispoziție doar trei zile pentru teste pe drumurile de macadam din Finlanda. Primii care au testat au fost vicecampionii mondiali, Thierry Neuville/Nicolas Gilsoul.

  Neuville 2

  Chiar dacă Raliul Finlandei a fost anulat, Hyundai Motorsport a decis să realizeze aceste teste pentru viitoarele runde ce se vor alerga pe macadam (Estonia în principal), dar să si regleze câteva elemente aerodinamice pe mașină.

  Echipajul a reușit să facă kilometri buni de-a lungul zilei, dar finalul acesteia nu a fost cu “Happy End”. Thierry scapă mașina și ajunge în decor, accidentul fiind unul destul de serios. El și copilotul său au scăpat teferi, dar mașina este daună totală după acest incident. Din cauza acestui accident, viitoarele teste sunt sub semnul incertitudinii, deoarece din cauza restricțiilor, piesele de schimb nu pot ajung așa de ușor în Finlanda.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss