More

  Latest Posts

  Neuville iese în decor la testele din Finlanda.

  Campionatul Mondial de Raliuri a luat de la jumătatea lui Martie o pauză “forțată” din cauza COVID-19. Conducerea campionatului a decis ca testele să fie oprite până la data de 31 Mai pentru a reduce, în principal, cheltuielile echipelor.

  Odată ce această perioadă a luat sfârșit, primii care au spus “prezent” la teste au fost cei de la Hyundai. Echipa a avut la dispoziție doar trei zile pentru teste pe drumurile de macadam din Finlanda. Primii care au testat au fost vicecampionii mondiali, Thierry Neuville/Nicolas Gilsoul.

  Chiar dacă Raliul Finlandei a fost anulat, Hyundai Motorsport a decis să realizeze aceste teste pentru viitoarele runde ce se vor alerga pe macadam (Estonia în principal), dar să si regleze câteva elemente aerodinamice pe mașină.

  Echipajul a reușit să facă kilometri buni de-a lungul zilei, dar finalul acesteia nu a fost cu “Happy End”. Thierry scapă mașina și ajunge în decor, accidentul fiind unul destul de serios. El și copilotul său au scăpat teferi, dar mașina este daună totală după acest incident. Din cauza acestui accident, viitoarele teste sunt sub semnul incertitudinii, deoarece din cauza restricțiilor, piesele de schimb nu pot ajung așa de ușor în Finlanda.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss