GP24 Media

LATEST POSTS

Netflix Drive to Survive 4 a anunțat data de lansare.

Netflix
Vizualizări: 28112

Netflix Drive to Survive va avea premiera pe 11 martie și se va axa pe toate dramele și nu numai ale unui sezon uimitor de Formula 1 din 2021, disputat până la capăt între Max Verstappen de la Red Bull Racing și Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial de Formula 1, pilot al echipei Mercedes AMG F1.

Formula 1 a confirmat oficial într-un comunicat de presă: “Formula 1 și Netflix pot confirma astăzi că serialul foarte așteptat, Formula 1: Drive to Survive se va lansa cu încă zece episoade pe 11 martie, cu o săptămână înainte ca sezonul 2022 să înceapă în Bahrain. Oferind un acces fără precedent, sezonul 4 îi va duce din nou pe fani în culise, pentru a fi martori de prima mână la modul în care piloții și echipele se pregătesc să lupte pentru victorie într-unul dintre cele mai dramatice sezoane de până acum ale acestui sport.

Netflix

Pregătiți-vă să pătrundeți în rivalitățile acerbe dintre echipe, în podiumurile neașteptate și în lupta intensă pentru titlu dintre Mercedes AMG F1 și Red Bull Racing, în timp ce presiunea a ajuns la un nivel record atât pe grilă, cât și în afara ei”. Formula 1: Drive to Survive este produs de James Gay-Rees (Amy, Senna), laureat al premiului Oscar, și de Paul Martin (Diego Maradona) pentru Box to Box Films.

Cei mai mulți piloți de Formula 1 au acceptat să participe la documentarele “fly-on-the-wall” de la Netflix, dar campionul mondial de Formula 1 din 2021, Max Verstappen, a ales să nu se implice și s-a retras din materialul cu interviuri personale din cauza faptului că a considerat că popularul serial a simulat rivalități și tensiuni care pur și simplu nu erau adevărate sau au fost exagerate.

La începutul seriei, atât Mercedes AMG F1, cât și Ferrari F1 au ales să nu-și deschidă porțile pentru Netflix, dar succesul – în special în SUA – le-a făcut să se răzgândească în această privință.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Netflix
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES