GP24 Media

LATEST POSTS

Ne-am făcut treaba mai grea cu strategia în Marele Premiu al Statelor Unite – Hamilton

Vizualizări: 10438

Pilotul Mercedes F1, Lewis Hamilton admite că el și echipa și-au făcut treaba mai grea în Marele Premiu al Statelor Unite optând pentru o strategie inferioară la COTA față de cei mai apropiați rivali, Ferrari și Red Bull.

Hamilton a plecat din pole position la COTA, cu prima șansă de a încheia cursa pentru titlul de campion mondial 2018. Acesta a pierdut însă în fața lui Kimi Raikkonen la start, finlandezul plecând pe pneuri mai bune decât englezul.

Pe parcurs, acesta a făcut două opriri, cu una mai mult decât Kimi Raikkonen și Max Verstappen, care au terminat înaintea sa.

„Când am făcut oprirea în turul 11, știam că voi opri încă o dată, decizia aia ne-a făcut treaba mai grea, am ieșit, a trebuit să îl prind pe Kimi, l-am prins și pneurile mele erau deja gata, apoi el s-a oprit și se apropia de mine pe pneuri noi, apoi am intrat iar la boxe și am ieșit la 12 secunde în spatele lor.

„Decizia de la prima oprire ne-a făcut treaba foarte grea astăzi.”

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES