More

  Latest Posts

  Ne-am făcut treaba mai grea cu strategia în Marele Premiu al Statelor Unite – Hamilton

  Pilotul Mercedes F1, Lewis Hamilton admite că el și echipa și-au făcut treaba mai grea în Marele Premiu al Statelor Unite optând pentru o strategie inferioară la COTA față de cei mai apropiați rivali, Ferrari și Red Bull.

  Hamilton a plecat din pole position la COTA, cu prima șansă de a încheia cursa pentru titlul de campion mondial 2018. Acesta a pierdut însă în fața lui Kimi Raikkonen la start, finlandezul plecând pe pneuri mai bune decât englezul.

  Pe parcurs, acesta a făcut două opriri, cu una mai mult decât Kimi Raikkonen și Max Verstappen, care au terminat înaintea sa.

  „Când am făcut oprirea în turul 11, știam că voi opri încă o dată, decizia aia ne-a făcut treaba mai grea, am ieșit, a trebuit să îl prind pe Kimi, l-am prins și pneurile mele erau deja gata, apoi el s-a oprit și se apropia de mine pe pneuri noi, apoi am intrat iar la boxe și am ieșit la 12 secunde în spatele lor.

  „Decizia de la prima oprire ne-a făcut treaba foarte grea astăzi.”

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss