More

  Latest Posts

  NASCAR acționează pentru a îmbunătăți cursele pe piste scurte

  NASCAR a răspuns criticilor cu privire la calitatea competiției în anumite runde din seria sa de Cupă din 2019, cu o serie de măsuri aerodinamice, destinate în principal reducerii forței de apăsare. În perioada sezonului 2019, criticile s-au concentrat în jurul unei lipse percepute de depășire la cursele de pe ovalele mai scurte de o milă sau mai puțin și circuitele stradale. Noile măsuri abordează în mod specific această problemă.

  Modificările includ o reducere semnificativă a înălțimii spoilerului din spate de la 203,2 mm la 69,85 mm și o despărțire a despărțitorului frontal tăiat de la 50,8 mm la 6,35 mm și cu „aripa” pe ambele părți redusă la 50,8 mm, de la 266,7 mm. În plus, radiatorul mașinii nu va mai include secțiuni verticale, reducând în continuare forța din față.

  Modificările se vor aplica la nouă dintre cele 24 de locații din programul Seria Cupei NASCAR – ovalele la Bristol, Dover, Martinsville, New Hampshire, Phoenix și Richmond și circuitele stradale Charlotte, Sonoma și Watkins Glen.

  Anunțând schimbările, John Probst, șeful de dezvoltare a curselor NASCAR, a declarat că primul și principalul obiectiv al sportului a rămas „să ofere curse extraordinare” și, în consecință, performanțele pe pista sunt evaluate constant. „Ca parte a criticii noastre permanente în legătură cu noi înșine și a modului în care ne descurcăm, am simțit că aceasta a fost o oportunitate bună pentru noi de a îmbunătăți produsul pe circuit, la cele scurte și la cele stradale”, a adăugat el.

  Probst a spus că, luând în considerare modificările aduse pachetelor aerodinamice, a fost inclusă studierea îndeaproape a specificațiilor anterioare folosite la diversele piste și s-a considerat că pachetul care exista în 2017 a produs curse de cotă de calitate de care s-au bucurat fanii. „Așa că, în loc să ieșim și să creăm o specificație de aero complet nouă, necunoscută pentru noi și, mai important pentru industrie, am simțit că ne-am întoarce la ceva ce a fost încercat și adevărat pentru noi și am reveni la un pachet cu care am rulat recent ”, a adăugat Probst.

  „În același timp, am făcut câteva mici ajustări la acel pachet, astfel încât să se potrivească cu pachetul nostru actual de viteze intermediare, astfel încât să nu reducem în continuare necesitatea echipelor să dezvolte acest pachet.”

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: NASCAR


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss