More

  Latest Posts

  Murray Walker a încetat din viață la 98 de ani. (Video)

  Cunoscut ca fiind vocea din spatele comentariilor britanice ale Formulei 1, Murray Walker a încetat din viață astăzi, la onorabila vârstă de 98 de ani. Cu peste șase decenii de activitate, Walker a fost una dintre vocile cele mai cunoscute în rândul comentatorilor de motorsport din întreaga lume.

  Cu peste cinci decenii de activitate, Murray Walker a fost cunoscut pentru comentariile curselor din campionatul mondial de motociclism viteză și din Formula 1. De altfel, împreună cu James Hunt a format un tandem legendar la BBC, între 1980 și 1993.

  Născut în octombrie 1923, Walker a fost de asemenea implicat și în Al Doilea Război Mondial, fiind decorat cu numeroase distincții pentru vitejia dovedită în marea conflagrație. De altfel, fostul mare comentator britanic a avut un background în motorsport, tatăl său, Graham Walker fiind multiplu campion european la motociclism.

  Murray Walker comentând una dintre cele mai epice curse pe ploaie din istoria Formulei 1, câștigată de Michael Schumacher.

  Între 1949 și 2001, Murray Walker a fost una dintre figurile centrale din lumea motorsportului britanice. Britanicul a fost cunoscut pentru stilul său neortodox de a comenta cursele, dar și pentru patima cu care își făcea simțită prezența la fiecare grand prix.

  După retragerea din 2001, Murray Walker a mai avut apariții sporadice în cabina de comentator, fiind însă implicat în diverse proiecte legate de lumea motorsportului. În ultimii ani, problemele de sănătate a lui Walker s-au întețit, iar astăzi, 13 martie, britanicul a plecat la cele veșnice.

  Întreaga redacție GP24 deplânge trecerea în neființă a lui Murray Walker.

  Sursa: BRDC

  Photocredit: BRDC


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss