Latest Posts

Munster Jr. ajunge pe podium la debutul său ERC

Vizualizări: 30942

Charles Munster și-a lăudat echipa administrată de familie după ce a terminat pe locul al doilea în clasament la debutul său în FIA European Rally Championship la Raliul Islas Canarias de weekendul trecut. Munster, în vârstă de nouăsprezece ani, fratele mai mic al starului ERC1 Junior, Grégoire, și-a ignorat lipsa de experiență pentru a termina al doilea în categoria ERC3 Junior, susținută de Pirelli , în spatele lui Ken Torn.

Dar după cum a explicat Munster ulterior, rezultatul impresionant nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi existat eforturile BMA Motorsport, echipa de conducere, administrată de tatăl său și de fostul concurent obișnuit al ERC, Bernard Munster.

„La începutul săptămânii nu a fost atât de bine, deoarece am avut un impact destul de mare la testare”, a explicat Charles Munster. „Mulțumită mecanicilor suntem aici și mulțumită echipei, aceasta este o mulțumire imensă pentru ei, deoarece fac o treabă incredibilă pentru a ne permite să începem raliul.”

„Tatăl meu a găsit o mașină [înlocuitoare] pe care să o putem folosi, iar mecanicul a schimbat totul de la aceasta la mașina Mavisa Sport pe care am împrumutat-o. Multe mulțumiri echipei și Mavisa pentru că ne-a oferit mașina. ”

Munster a trebuit, de asemenea, să depășească o problemă de putere la turul de încheiere a etapelor pentru a se asigura că ar putea ajunge la final.

„În ultimul tur, primele două etape, motorul rula cu numai doi cilindri și am avut o problemă cu bujiile”, a explicat pilotul. „Trebuie să parcurgem încă două etape în road mode, dar am continuat să tragem pentru că Amaury [Molle] nu era cu mult în urmă [după problemele sale]. Dar am schimbat bujia în secțiunea de drum și mașina a funcționat perfect după aceea.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„A fost primul meu ERC, am continuat și am avut un ritm bun, mereu din ce în ce mai rapid și îmi va face plăcere să revin, dar vom vedea mai târziu.”

În imagine, de la stânga la dreapta se află Charles Munster, Bernard Munster and Gregoire Munster.

 

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss