More

  Latest Posts

  Munster Jr. ajunge pe podium la debutul său ERC

  Charles Munster și-a lăudat echipa administrată de familie după ce a terminat pe locul al doilea în clasament la debutul său în FIA European Rally Championship la Raliul Islas Canarias de weekendul trecut. Munster, în vârstă de nouăsprezece ani, fratele mai mic al starului ERC1 Junior, Grégoire, și-a ignorat lipsa de experiență pentru a termina al doilea în categoria ERC3 Junior, susținută de Pirelli , în spatele lui Ken Torn.

  Dar după cum a explicat Munster ulterior, rezultatul impresionant nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi existat eforturile BMA Motorsport, echipa de conducere, administrată de tatăl său și de fostul concurent obișnuit al ERC, Bernard Munster.

  „La începutul săptămânii nu a fost atât de bine, deoarece am avut un impact destul de mare la testare”, a explicat Charles Munster. „Mulțumită mecanicilor suntem aici și mulțumită echipei, aceasta este o mulțumire imensă pentru ei, deoarece fac o treabă incredibilă pentru a ne permite să începem raliul.”

  „Tatăl meu a găsit o mașină [înlocuitoare] pe care să o putem folosi, iar mecanicul a schimbat totul de la aceasta la mașina Mavisa Sport pe care am împrumutat-o. Multe mulțumiri echipei și Mavisa pentru că ne-a oferit mașina. ”

  Munster a trebuit, de asemenea, să depășească o problemă de putere la turul de încheiere a etapelor pentru a se asigura că ar putea ajunge la final.

  „În ultimul tur, primele două etape, motorul rula cu numai doi cilindri și am avut o problemă cu bujiile”, a explicat pilotul. „Trebuie să parcurgem încă două etape în road mode, dar am continuat să tragem pentru că Amaury [Molle] nu era cu mult în urmă [după problemele sale]. Dar am schimbat bujia în secțiunea de drum și mașina a funcționat perfect după aceea.

  „A fost primul meu ERC, am continuat și am avut un ritm bun, mereu din ce în ce mai rapid și îmi va face plăcere să revin, dar vom vedea mai târziu.”

  În imagine, de la stânga la dreapta se află Charles Munster, Bernard Munster and Gregoire Munster.

   

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss