More

  Latest Posts

  Multiple echipaje se vor lupta pentru victorie în Swift Cup la Raliul Maramureșului.

  Cu o bogată istorie în motorsportul din România, Raliul Maramureșului revine în Campionatul Național de Raliuri în 2021. După 14 ani de absență, sunetul motoarelor turate va răsuna din nou în Baia Mare și în pădurile din nordul țării, inclusiv pe drumul care traversează Pasul Gutâi, celebru pentru virajele sale spectaculoase.

  Swift Cup

  Cu două etape până în prezent în acest sezon, Swift Cup își va desfășura a treia etapă pe asfaltul maramureșean, cu dueluri intense anunțate între cele nouă echipaje de la start. Cu doi învingători diferiți la Brașov și în Harghita, cupa monomarcă a dovedit că are parte de lupte echilibrate și de un nivel competițional foarte ridicat, modelele Swift Sport reușind victorii în multiple categorii.

  Raliul Maramureșului debutează în această seară cu startul festiv, programat în pitoreasca Piață a Libertății din Baia Mare, începând cu ora 20:30. După testele oficiale, programate sâmbătă dimineață, echipajele vor porni pe un total de 12 probe speciale și 142 de kilometri cronometrați pe durata celor două zile de concurs. Sâmbătă, concurenții vor „alerga” pe șase probe speciale, printre care și „Copalnic”, o probă îngustă și foarte dificilă, dar și „Cavnic”, o specială desfășurată și în deceniile trecute. Duminică, echipajele vor parcurge alte șase speciale, cele mai importante momente al zilei fiind cele trei treceri pe „Gutin”, regina raliului, o probă de legendă în România.

  Raliul

  Swift Cup va avea parte de o nouă prezență numeroasă și în Maramureș, unde nouă echipaje se vor afla la start. Duelul pentru victorie se anunță intens și spectaculos, toți piloții și copiloții țintind victoria sau un loc pe podium. Din păcate, Cristi Cotan și Dan Simota nu vor fi prezenți la Baia Mare, etapa nefiind inclusă în programul competițional al echipajului.

  Cele nouă echipaje care vor lua startul în Raliul Maramureșului sunt (în ordinea clasamentului provizoriu):

   1. Bogdan Talașman & Andrei Mitrașcă
   2. Radu Necula & Adrian Temeș
   3. Cristi Sugár & Aurelian Hanea
   4. Paul Popa & Teodor Gabriel Găină
   5. Claudiu Albuț & Radu Ursu
   6. David Tarța & Mihai Sandu
   7. Artur Luca & Iulian Gheorghe
   8. Bogdan Gheorghiu & Andrei Gheorghiu
   9. Sergiu Dinulescu & Attila Hajos

  Precum s-a demonstrat în primele două etape, când mai mult de cinci echipaje s-au duelat pentru victorie, în Raliul Maramureșului duelul se anunță la fel de strâns. Cu o victorie la Brașov, Radu Necula și Adrian Temeș vor ținti un nou succes, pentru a compensa ghinionul problemelor tehnice de la Harghita. Constanța lui Bogdan Talașman și a lui Andrei Mitrașcă îi poziționează în postura de lideri după două etape, dar cei doi au o sete incredibilă de victorie. Cristi Sugár și Aurelian Hanea s-au acomodat rapid cu modelul Swift Sport și au reușit victoria la Harghita, iar acum doresc să repete performanța pe asfaltul maramureșean.

  Raliul

  Localnicul David Tarța se anunță foarte rapid, alături de noul său copilot, Mihai Sandu, în timp ce Paul Popa și Gabriel Teodor Găină au nevoie de un rezultat bun pentru a-și crește încrederea după ieșirea în decor de la Harghita. Bogdan și Andrei Gheorghiu țintesc un rezultat bun în vârful clasamentului, Artur Luca și Iulian Gheorghe doresc o evoluție rapidă care să le aducă progres, în timp ce echipajele debutante Claudiu Albuț&Radu Ursu și Sergiu Dinulescu&Attila Hajos țintesc un podium.

  În 2021, Swift Cup este susținută de partenerul principal Visma Software România, lider european în furnizarea de soluții software. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe. Partener media: RallyMax.ro.

  Raliul

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

  Sursa: RallyMax.ro

  Photocredit: Mihnea Tatu


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss