More

  Latest Posts

  Mugello vrea să găzduiască Marele Premiu al Italiei în locul lui Monza.

  Mugello este încă interesat de găzduirea unui Mare Premiu italian înlocuitor pe fondul crizei corona, potrivit primarului local Federico Ignesti. Nu este clar dacă gazda obișnuită a Marelui Premiu italian Monza va putea găzdui o cursă, chiar și în spatele ușilor închise, fără spectatori.

  „Am mari speranțe că cursa poate avea loc cel puțin parțial cu publicul prezent la Monza”, a declarat Flavio Briatore pentru agenția italiană de știri ADNkronos. Dar dacă acest lucru nu se va întâmpla, primarul Scarperia e San Piero, Ignesti, consideră că circuitul Mugello, aflat în proprietatea Ferrari, ar fi o soluție.

  „Mugello are totul pentru a lua Marele Premiu al Italiei în locul lui Monza”, el a declarat pentru Gazzetta dello Sport. Dacă în septembrie situația din Lombardia nu ar permite să se desfășoare acolo, Mugello ar fi o alegere ideală pentru un Mare Premiu cu standuri goale în locul lui Monza.

  „Încă nu știm dacă vom avea o astfel de oportunitate, dar suntem gata să găsim resursele necesare, chiar dacă șansa noastră este doar una din sute”, a adăugat Ignesti. „Negociem deja cu clubul auto național ACI, și tot ceea ce este în regiunea noastră este pregătit să facă o astfel de încercare”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss