Latest Posts

Mugello vrea să găzduiască Marele Premiu al Italiei în locul lui Monza.

Vizualizări: 20819

Mugello este încă interesat de găzduirea unui Mare Premiu italian înlocuitor pe fondul crizei corona, potrivit primarului local Federico Ignesti. Nu este clar dacă gazda obișnuită a Marelui Premiu italian Monza va putea găzdui o cursă, chiar și în spatele ușilor închise, fără spectatori.

„Am mari speranțe că cursa poate avea loc cel puțin parțial cu publicul prezent la Monza”, a declarat Flavio Briatore pentru agenția italiană de știri ADNkronos. Dar dacă acest lucru nu se va întâmpla, primarul Scarperia e San Piero, Ignesti, consideră că circuitul Mugello, aflat în proprietatea Ferrari, ar fi o soluție.

„Mugello are totul pentru a lua Marele Premiu al Italiei în locul lui Monza”, el a declarat pentru Gazzetta dello Sport. Dacă în septembrie situația din Lombardia nu ar permite să se desfășoare acolo, Mugello ar fi o alegere ideală pentru un Mare Premiu cu standuri goale în locul lui Monza.

„Încă nu știm dacă vom avea o astfel de oportunitate, dar suntem gata să găsim resursele necesare, chiar dacă șansa noastră este doar una din sute”, a adăugat Ignesti. „Negociem deja cu clubul auto național ACI, și tot ceea ce este în regiunea noastră este pregătit să facă o astfel de încercare”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss