GP24 Media

LATEST POSTS

MRT MOTORSPORT, LA MULȚI ANI, LIVIU IERNEAN.

Vizualizări: 19128

Ne băgăm și peste Facebook cu fruntea sus printr-un time line cu foarte multe urări de “la multi ani” cu ocazia aniversarii lui LIVIU IERNEAN (Președinte MRT Motorsport) care împlinește azi …. ani?) nu vă mai spunem vârsta lui. Dintre aceștia mai mult de 40 de ani a petrecut în domeniul motorsport, începând cu rolul de motociclist până la pilot și președinte Club sportiv.

Mai importante și grăitoare decât titulaturile sunt, însă, contribuțiile la nivel individual și nu numai, influența lui pozitivă, pe care poți să o ai sau nu asupra celor cu care intri în contact,  despre modul in care LIVIU IERNEAN a ajutat, sprijinit, învățat, dat mai departe din experiența și cunoștințele lui.

LIVIU IERNEAN s-a născut predestinat să urmeze un traseu lung și complex în motorsport. Încă din anii ’77, s-a bucurat la I.R.A. de succes la categoria viteză. Cu toate acestea, omul care acum conduce Mureș Rally Team ( MRT Motorsport) şi-a urmat propriul destin. Motivat de pasiune, meticulozitate şi dorinţa de a descoperi lumea, de a dezvolta și a se dezvolta.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Nu regretă nici o secundă din tot ceea ce a experimentat în motorsport. Cu toate acestea, există momente când ar fi preferat ca lucrurile să fie un pic diferit. De mic copil, a avut tangență cu mașini și motoare fiind copil de mecanic auto. Colegii lui de școală jucau fotbal, în timp ce el era în garaj. Ca adolescent, acesta era un motiv suficient ca să fie luat de val și pus pe două roți pentru o perioadă de timp.

În anul 1979 și-a cunoscut soția, dealtfel și ea pasionată a sportului cu motor, licențiată din 1979! Datorită pasiunii lor pentru Motorsport, viața lor de cuplu a fost una plină de adrenalină și iubire pentru cei 2 copii ai lor. Competițiile destinate mașinilor off-road au pornit în România prin 1995, practic este unul dintre inițiatorii acestui sport în țara noastră, l-a transformat în sport profesionist.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În 1996 a organizat pentru prima dată etapă de off road, urmând ca în 1997 să câștige la Transilvania Trophy titlul Regele Harghitei. În anul 2000 debutează și în Rally Cross cu o echipă cu care au construit mai bine de 12 mașini de competiție. În 2003 alături de încă cinci oameni pasionați  pun bazele Clubului Off Road Club Mureș și în fiecare an a organizat etapă CNOR în județul Mureș; concurând bineînțeles și la alte etape din țară.

Din 2008 s-au afiliat la federația de specialitate. Prin intermediul Automobil Club Român au reușit să se înscrie şi în Federația Internațională de Automobilism , fiind prima ramură off-road recunoscută de federația internațională. A pornit o competiţie care, practic a fost un Campionat European de off road, desfășurat sub egida ACR și FIA , în parteneriat cu Discovery Channel cu participarea a 20 de cluburi de automobilism sportiv, 150 de participanți din țară și străinătate și mai bine de 60000 de spectatori online. Încet a început să se extindă cu toate competițiile din Europa. A pornit cu pași mici, la țările din jur, cu tendințe de a merge către Anglia, unde a fost şi la un schimb de experienţă.

În 2008 a suferit un teribil accident cu motocicleta din care și-a revenit miraculos și cu gândul la următoarele etape de off road. Nu s-a lăsat de motorsport cum s-ar fi așteptat pentru că a vrut să experimenteze din nou acel sentiment ce îi dădea starea de bine, să alerge prin campionate, să mai construiască mașini de curse și să fie în continuare membru activ a familiei motorsport. În total până în ziua de azi a modificat mai bine de 50 de mașini și a construit de la 0 mai mult de 12 mașini de competiție. După vorbele lui : ” În motorsport trebuie să pui mereu foarte mult suflet”.

Din anul 2015 s-a alăturat și clubului 100Tracks unde se ocupă de organizarea de diverse evenimente, ce au ca scop testarea și folosirea abilităților tracțiuni 4×4, module teoretice și practice despre 4×4, pentru a învăța limitele comportamentului auto pe teren accidentat, respectiv organizarea evenimentelor G-experience și Duster Trip.

LIVIU este un om extraordinar în modul în care relaționează cu piloți, cu organizatorii și cu echipa, o persoană, de la care avem extrem de multe lucruri de învățat.

,,Există un drum pe care, dacă îl alegi, te conduce în toate direcțiile: respectul.” (Antonio Cuomo)

Echipa MRT Motorsport îi urează energie pentru încă mulți ani, mulți petrecuți în domeniul motorsport, multă sănătate și fie ca toate visele și proiectele să i se realizeze pentru că sunt foarte multe încă… ?)) de realizat și noi avem foarte mult încă de învățat pentru a putea continua visul lui.

Gabriela Mățuțan : Pi un picior de play, pio gură de rai, Liviu nost fecior o fost, iar acum are sfertul veacului, floarea vârstei cele mândre, eu spun cu drag, multă sănătate și tot mai multe visuri împlinite. La mulți ani Liviu!

Echipa GP24: La mulți ani fericiți, multă sănătate, să ne vedem la cât mai multe competiții.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES