More

  Latest Posts

  MP al Azerbaijanului:FP1 oprit după doar 13 minute după un incident controversat

  F1 a revenit,anul acesta,la Baku,în Azerbaijan,pentru a patra ediție a acestui mare premiu,fiind a patra etapă din calendarul competițional de anul acesta.

  Foarte multe echipe au venit cu o aripă spate schimbată,Mercedes a adus noua aripă față,Red Bull și Torro Rosso au venit cu Power-Unit-uri noi,iar Ferarri a decis să testeze noua podea doar pe monopostul lui Charles Leclerc..

  Astăzi,Marele Premiu al Azeraijanului a încput cu un prim antrenament ce a avut un sfârșit prematur,după doar 13 minute de la fluturarea steagului verde:George Russell(RoKIT Williams Racing) și-a avariat serios podeaua monopostului său după ce a lovit,cu podeaua,un capac de canalizare.

  Problemele nu s-au terminat aici.Camionul care trebuia sa tracteze monopostul până pe linia boxelor a lovit ,cu macaraua, un pod,cauzând pagube serioase atat la nivelul monopostului(a curs fluid hidraulicdin macara pe maşină),cat si al crcuitului și suspendarea permanentă a sesiunii..

  Cum a zis si Daniel Ricciardo în 2017:WELL DONE BAKU!

  VIDEOSOURCE:Formula One Management


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss