GP24 Media

LATEST POSTS

MP al Azerbaijanului:FP1 oprit după doar 13 minute după un incident controversat

Vizualizări: 10021

F1 a revenit,anul acesta,la Baku,în Azerbaijan,pentru a patra ediție a acestui mare premiu,fiind a patra etapă din calendarul competițional de anul acesta.

Foarte multe echipe au venit cu o aripă spate schimbată,Mercedes a adus noua aripă față,Red Bull și Torro Rosso au venit cu Power-Unit-uri noi,iar Ferarri a decis să testeze noua podea doar pe monopostul lui Charles Leclerc..

Astăzi,Marele Premiu al Azeraijanului a încput cu un prim antrenament ce a avut un sfârșit prematur,după doar 13 minute de la fluturarea steagului verde:George Russell(RoKIT Williams Racing) și-a avariat serios podeaua monopostului său după ce a lovit,cu podeaua,un capac de canalizare.

YouTube video

Problemele nu s-au terminat aici.Camionul care trebuia sa tracteze monopostul până pe linia boxelor a lovit ,cu macaraua, un pod,cauzând pagube serioase atat la nivelul monopostului(a curs fluid hidraulicdin macara pe maşină),cat si al crcuitului și suspendarea permanentă a sesiunii..

Cum a zis si Daniel Ricciardo în 2017:WELL DONE BAKU!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

VIDEOSOURCE:Formula One Management

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES