Latest Posts

Motul și Alex Cascatău continuă parteneriatul pentru un nou sezon.

Vizualizări: 10435

Campionul GT & Prototype Challenge Alex Cascatău va concura și în 2021 alături de Motul România care îi va pune la dispoziție ulei de înaltă performanță, element necesar în lupta pentru o nouă campanie încununată cu succes.

Motul și Alex Cascatău continuă parteneriatul pentru un nou sezon.

Alex Cascatău, pilotul român care a bifat cinci victorii și patru pole position anul trecut în GT & Prototype Challenge, pleacă la drum și în 2021 împreună cu Motul. Compania franceză îi va pune la dispoziție lui Cascatău uleiul 100% sintetic Motul 300V pe care l-a folosit și în stagiunea precedentă în care acesta și coechipierul Alain Berg au fost de neoprit în GT & Prototype Challenge la categoria CN cu Norma M20 FC a BS Racing.

Al patrulea sezon internațional al lui Alex se anunță a fi cel mai lung de până acum. După ce în 2019 a bifat mai multe manșe în Belcar, campionatul de anduranță al Belgiei, unde a reușit să culeagă pole position-uri la rând cu un prototip Saker, dar și să termine pe trei la categoria CN în cursa de 24 de ore de la Zolder, Cascatău și-a trecut în cont primul titlu internațional în 2020. O prezență la același nivel este sursa motivației lui Alex care a încheiat anul cu un test la bordul unui prototip de categorie LMP3. Atât categoria CN cât și LMP3 sunt țintele pentru viitorul apropiat, programul definitiv al sezonului urmând să fie anunțat în următoarele săptămâni.

Motul îl va susține pe Alex și în drumul său în sim racing, românul fiind unul dintre aceia care îmbină cu succes cursele din lumea reală cu cele din lumea virtuală. În 2021, Racing League Romania va fi din nou locul în care îl veți putea găsi pe constănțean, campion al sezonului al treilea, duelându-se cu sim racerii de top ai României. După ce a câștigat prima etapă din noul campionat în Assetto Corsa Competizione la categoria licențiaților, Alex privește optimist la șansele unui nou titlu în RLR. Prezența Motul se va face simțită și pe streamurile onboard pe care Alex le va face de la fiecare etapă din RLR și care pot vizionate pe canalul său de YouTube.

Motul și Alex Cascatău continuă parteneriatul pentru un nou sezon.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Despre Motul:
Cu o experiență de peste 150 de ani în producerea de uleiuri și lubrifianți, Motul se numără printre companiile cele mai inovatoare din domeniu, misiunea sa fiind aceea de a oferi produse de top potrivite oricărei categorii de vehicule și nu numai. Cu originile în Franța, locul unde, an de an, se organizează cursa de 24 de ore de la Le Mans, Motul înțelege care este importanța motorsport-ului în dezvoltarea unor produse noi și mai eficiente pentru clienții săi.

Lungul șir de inovații marca Motul, printre care se numără și primul ulei semi-sintetic de mașină lansat în 1966 și primul ulei 100% sintetic pentru automobile introdus în 1971, scoate în evidență dorința companiei de a pune pe primul loc cercetarea și inovarea. De aceea, Motul este partener tehnic al MotoGP, fiind prezent și în WRC sau în Raliul Dakar, motorsport-ul fiind considerat de Motul drept laboratorul perfect de dezvoltare al noilor produse pentru că acolo ele sunt testate de fiecare dată până la limită.

Motul este prezent în peste 80 de țări inclusiv România unde și-a pus amprenta ca și lider de piață în sectorul premium.

Timea Szarvashegyi, Cluster Marketing Coordinator: „Suntem, ca de fiecare dată, mândri să susținem sportivi care se afirmă atât pe plan intern cât și internațional și de aceea suntem bucuroși să reînnoim parteneriatul cu pilotul Alex Cascatău. Acesta a dovedit pe parcursul anului trecut că se poate adapta foarte bine noilor provocări, iar titlul obținut în Olanda sperăm să fie doar începutul și îi urăm să bifeze tot mai multe victorii alături de Motul.”

Alex Cascatău: „Vreau să le mulțumesc celor de la Motul pentru încrederea acordată și sunt încântat să continuăm colaborarea și în 2021. Va fi cel mai ambițios sezon de până acum și abia aștept să se concretizeze ultimele aranjamente pentru a vă putea dezvălui calendarul complet. Momentan plănuiesc un sezon internațional, la fel ca în 2020, dar aparițiile sporadice pe plan național nu sunt excluse. Voi încerca să iau startul la cât mai multe curse cu putință și lucrez din greu pentru a putea ajunge la următorul nivel.”

Sursa: West Competition Racing
Photocredit: Group Virage / Federico Vecchio
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

West Competition Racing

Latest Posts

Don't Miss