Latest Posts

Motorul Ferrari pentru 2023 este o „bomba”, spune Steiner

Vizualizări: 35726

Motorul Ferrari pentru 2023 va fi foarte puternic potrivit directorul echipei Haas F1. Gunther Steiner, a lăsat să se înțeleagă că partenerul de motoare Ferrari a făcut progrese majore în ceea ce privește unitatea de propulsie pentru 2023, pe care a lăudat-o cu obrăznicie ca fiind „bomba”.

Motorul 2022 al Scuderia Ferrari a fost un pas bun în acest an, șeful demisionar Mattia Binotto afirmând că echipa din Maranello a făcut cel mai mare progres de la un sezon la altul pe care l-a cunoscut vreodată. „În ceea ce privește unitatea de propulsie, am stabilit cifre mari în ceea ce privește obiectivele”, a declarat el în vară. „Și ceea ce am văzut că am fost capabili să dezvoltăm în ultimul sezon pentru 2022 pe unitatea de putere, în mai mult de 25 de ani la Maranello, nu am văzut niciodată așa ceva”.

Motorul, Ferrari

Cu toate acestea, în timp ce producătorul italian a forțat din greu performanța cu blocarea motorului de înghețare a F1 în curs de dezvoltare, a suferit unele probleme de fiabilitate. Mattia Binotto a dezvăluit ulterior, la sfârșitul anului, că echipa Scuderia Ferrari a fost nevoită să reducă puterea în a doua jumătate a campaniei pentru a se asigura că nu va avea probleme repetate. Dar, după cum au dezvăluit colegi noștri de la publicație Autosport, Scuderia Ferrari a putut să fie mai agresivă pentru finalul sezonului de la Abu Dhabi, după ce a reușit să rezolve problemele anterioare.

Acest lucru a pregătit echipa pentru o performanță maximă din partea motorului său în 2023, ceea ce ar putea stimula speranțele de titlu ale lui Charles Leclerc și Carlos Sainz, precum și forma echipelor sale client. Guenther Steiner, care a apărut la ceremonia de decernare a premiilor Trofeului Lorenzo Bandini de la Faenza din weekend, unde pilotul Kevin Magnussen a primit distincția, a oferit indicii despre optimismul din interiorul echipei Scuderia Ferrari.

„Joi m-am întâlnit cu Mattia Binotto și mi-a spus că motorul din sezonul următor va fi o bombă”, a declarat Guenther Steiner. „În Emilia Romagna, există mult sprijin pentru Scuderia Ferrari. Iar dacă motorul este competitiv, va fi pozitiv și pentru noi”. Steiner a adăugat că a fost încurajat de progresele pe care Haas F1 le-a făcut în 2022, care au inclus un pole position șocant pentru Kevin Magnussen la Marele Premiu al Braziliei, dar a spus că obiectivele echipei nu au fost încă atinse.

Motorul, Ferrari

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am avut doi ani dificili cu pandemia”, a spus el. „Campionatul care tocmai s-a încheiat a mers bine, dar ar fi putut merge și mai bine. Considerăm că a fost un an de creștere: Kevin Magnussen ne-a oferit un Pole Position care nu era în planuri, iar în 2023 vrem să creștem și mai mult. Obiectivul este să facem încă un pas înainte în clasament, să ne luptăm mereu pentru puncte și într-o zi să ajungem pe podium”.

Vorbind chiar în fața rivalului AlphaTauri, pe care Haas F1 l-a devansat în campionatul constructorilor în acest an, Steiner a declarat că eforturile furnizorului de piese Dallara și contribuția directorului tehnic Simone Resta îl lasă încrezător în ceea ce privește perspectivele pentru 2023. „Veți vedea că anul viitor vom avea un monopost care va reprezenta un pas înainte”, a spus el. „Sperăm să învingem din nou pe echipa AlphaTauri”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss