Latest Posts

Motorsport Românesc, Start Your Engine!

Vizualizări: 22184

Covidul începe să o taie încetul cu încetul, iar lumea își revine la normal. După o pauză prea lungă, dar și forțată, motorsportul românesc începe să își pornească motoarele.

Deja am asistat la startul câtorva competiții la începutul acestei luni (ROTAC, MotoRC, campionate ACR), iar în acest weekend 7 campionate își pornesc călătoria în sezonul 2020: Campionatul Național de Viteză în Coastă(Cheile Grădiștei, Brașov), Campionatul Național de Anduranță(Motorpark România, Ialomița), Campionatul Național de Viteză pe Circuit pentru Vehicule Istorice(Motorpark România, Ialomița), Campionatul Național de Rallycross (Bradu, Argeș), Klausenburg Retro Racing (Speed Park, Bacău), Karting Masters(Amckart, Ilfov) și Campionatul Național de Hard Enduro (Alba Iulia).

Momentan spectatorii nu o să aibă acces, dar sperăm ca și ei o să revină înapoi!

Eu unul vă zic un lucru: ACUM ESTE MOMENTUL în care motorsportul românesc poate să crească foarte mult. La ora actuală în România, majoritatea campionatelor sportive fie au fost anulate, fie încep abia la toamnă. Până și Liga 1 este în pericol de amânare din cauza COVID-19. Și dacă miuța se oprește, singurul sport ce va fi prezent este, ați ghicit, motorsportul!

Așadar, eu împreună cu colegii mei de aici, cât și cu restul colegilor de text, fotografi, videografi vom încerca să creștem și mai mult sporturile cu motor în 2020, deoarece, mă repet, acum este momentul oportun ca Racing-ul sa ajungă la mai multă lume!

Și cu acestea spuse, nu mai rămâne decât să zic atât: Motorsport Românesc, Start Your Engine!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Foto-Ciprian Cristea-RPM Racing Ro

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss