More

  Latest Posts

  Motorsport Românesc, Start Your Engine!

  Covidul începe să o taie încetul cu încetul, iar lumea își revine la normal. După o pauză prea lungă, dar și forțată, motorsportul românesc începe să își pornească motoarele.

  Deja am asistat la startul câtorva competiții la începutul acestei luni (ROTAC, MotoRC, campionate ACR), iar în acest weekend 7 campionate își pornesc călătoria în sezonul 2020: Campionatul Național de Viteză în Coastă(Cheile Grădiștei, Brașov), Campionatul Național de Anduranță(Motorpark România, Ialomița), Campionatul Național de Viteză pe Circuit pentru Vehicule Istorice(Motorpark România, Ialomița), Campionatul Național de Rallycross (Bradu, Argeș), Klausenburg Retro Racing (Speed Park, Bacău), Karting Masters(Amckart, Ilfov) și Campionatul Național de Hard Enduro (Alba Iulia).

  Momentan spectatorii nu o să aibă acces, dar sperăm ca și ei o să revină înapoi!

  Eu unul vă zic un lucru: ACUM ESTE MOMENTUL în care motorsportul românesc poate să crească foarte mult. La ora actuală în România, majoritatea campionatelor sportive fie au fost anulate, fie încep abia la toamnă. Până și Liga 1 este în pericol de amânare din cauza COVID-19. Și dacă miuța se oprește, singurul sport ce va fi prezent este, ați ghicit, motorsportul!

  Așadar, eu împreună cu colegii mei de aici, cât și cu restul colegilor de text, fotografi, videografi vom încerca să creștem și mai mult sporturile cu motor în 2020, deoarece, mă repet, acum este momentul oportun ca Racing-ul sa ajungă la mai multă lume!

  Și cu acestea spuse, nu mai rămâne decât să zic atât: Motorsport Românesc, Start Your Engine!

  Foto-Ciprian Cristea-RPM Racing Ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss