Latest Posts

Motorsport Games se amână pentru 2021

Vizualizări: 11144

Apărut în 2019, FIA Motorsport Games reprezintă un soi de “olimpiadă” pentru sporturile cu motor. Anul acesta se pare că nu vom avea parte de această competiție.

Din cauza COVID-19, dar și a restricțiilor impuse de autorități, FIA Motorsport Games se amână pentru 2021.

În 2020, totul trebuia să se desfășoare în Marseille, Franța în perioada 23-25 octombrie, dar se decalează totul cu un an. Locația rămâne aceeași, circuitul Paul Ricard, iar data de desfășurare este 22-24 Octombrie.

FIA Motorsport Games aduce laolaltă cei mai importanți piloți din lume. Competițiile în care se vor duela sportivii sunt: Turisme (TCR), GT(Sprint pentru categoria Pro și Cup) Drift, Formula 4, Karting(Slalom, Anduranță, Sprint), Crosscar(Junior și Senior), Raliu(Cu modele R2 și R5), Raliu pentru mașini istorice, Raliu de regularitate, Digital.

 

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-FIA Motorsport Games
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss