More

  Latest Posts

  Motorsport Digital-F1, Formula E, IndyCar și multe altele

  Cum motorsportul mondial s-a mutat în online cu ajutorul Sim Racing-ului, de astăzi la noi pe site veți putea vedea ce curse au avut loc în acest weekend în Campionatele Esports și ne vom concentra pe seriile dedicate exclusiv piloților.

  F1

  Runda a treia din Virtual Grand Prix s-a desfășurat pe circuitul Shanghai, China. Charles Leclerc a condus cursa, iar pilotul a reușit să câștige GP-ul virtual, fiind cel de-al doilea succes stagional pentru el. Podiumul a mai fost completat de Alex Albon-Red Bull și de localnicul Guangyou Zhou-Renault.

  Formula E

  Sâmbăta trecută, piloții din Formula E au concurat pe străzile virtuale din Monaco într-o cursă test ce precede Campionatul Digital ce va debuta în acest weekend. Germanul Maximillian Gunther-BMW a câștigat cursa, el a fost urmat de Stoffel Vandoorne-Mercedes și Andre Lotterer-DS Techeetah.

  World Rallycross

  Campionatul Mondial de Rallycross a programat duminica trecută o etapă ce simula ceea ce trebuia să fie prima rundă din 2020 în Spania pe circuitul din Catalunia. Suedezul Mattias Adielson-Audi S1 RX obține victoria în fața francezului Killian Dall’Olmo-Peugeot 208 RX. Locul trei a fost ocupat de cehul Lukas Mateja tot pe un Peugeot 208 RX.

  WTCR

  A doua rundă de Esports WTCR s-a derulat pe SlovakiaRing. În prima manșă, maghiarul Gergo Baldi-Hyundai i30 N TCR câștigă. El este urmat de doi piloți Cupra TCR, Moritz Lohner și Adam Pinczes. Cel mai bun pilot din WTCR a fost Esteban Guerrieri-Honda Civic TCR. Manșa a doua l-a găsit învingător pe Bence Banki-Honda Civic TCR. Locurile 2 și 3 au fost ocupate de Martin Barna și Tim Heinemann, ambii pe VW Golf TCR. Guerrieri reușește să câștige categoria piloților reali.

  IndyCar

  Francezul Simon Pagenaud obține victoria pe Twin Ring Motegi. Pe podiumul cursei virtuale au mai urcat două nume grele din campionat, Scott Dixon respectiv Will Power.

  Porsche Supercup

  Cursele 3 și 4 din Supercupa Porsche virtuală s-au ținut în Marea Britanie la Silverstone. În manșa 1, învingător a fost turcul Ayhancan Guven. Larry ten Voorde ajunge pe 2, iar Nick Tandy ocupă locul 3. Cursa a doua aduce rocada la vârf acolo unde Ten Voorde se impune în fața lui Guven. Dylan Pereira încheie cursa pe locul al treilea.

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Newsroom.porsche.com, Facebook-Charles Leclerc Fan Club, fiaworldrallycross.com, fiawtcr.com, press.bmwgroup.com, motorsport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss