Latest Posts

MotoRC și-a anunțat calendarul competițional pentru 2021

Vizualizări: 35231

MotoRC și-a anunțat ieri după-amiază noul calendar competițional pentru 2021. Asemeni sezonului trecut, cel mai puternic campionat de motociclism viteză din România va avea tot șase etape..

Debutul noii stagiuni din MotoRC va avea loc în weekendul 23-25 aprilie, urmând ca lunile mai, iunie și iulie să aducă câte o etapă. După o meritată pauză de vară, sezonul din MotoRC se va relua în septembrie și octombrie, cu ultimele două etape ale sezonului.

La fel ca în 2020, sezonul de MotoRC va putea fi vizionat în direct și în exclusivitate pe Look Sport. Totodată, toate întrecerile din 2021 vor avea loc pe MotorParkul din Adâncata, gazda deja tradițională a celui mai puternic campionat de motociclism viteză din România.

MotoRC

“Notează datele: 23-25 aprilie! Sezonul 2021 al OMV MaxxMotion MotoRC e aproape de start. Piloții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, echipele pun la punct ultimele detalii, mecanicii se pregătesc pentru o stagiune solicitantă și pentru a livra materialul de concurs în cele mai bune condiții. Momentul în care vor fi turate primele motoare se apropie!” a
În noul sezon de MotoRC fanii motociclismului viteză din România vor avea parte de aceleași nume care i-au încântat și în 2020. Astfel, Vlad Neaga, Cristina Udrescu, Răzvan Teodorescu și mulți alții vor fi parte componentă a spectacolului din MotoRC și în 2021.
Mai multe știri din MotoRC puteți citi AICI!

 

Sursa: MotoRC
Photocredit: MotoRC
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoRC

Latest Posts

Don't Miss