More

  Latest Posts

  MotoRC și-a anunțat calendarul competițional pentru 2021

  MotoRC și-a anunțat ieri după-amiază noul calendar competițional pentru 2021. Asemeni sezonului trecut, cel mai puternic campionat de motociclism viteză din România va avea tot șase etape..

  Debutul noii stagiuni din MotoRC va avea loc în weekendul 23-25 aprilie, urmând ca lunile mai, iunie și iulie să aducă câte o etapă. După o meritată pauză de vară, sezonul din MotoRC se va relua în septembrie și octombrie, cu ultimele două etape ale sezonului.

  La fel ca în 2020, sezonul de MotoRC va putea fi vizionat în direct și în exclusivitate pe Look Sport. Totodată, toate întrecerile din 2021 vor avea loc pe MotorParkul din Adâncata, gazda deja tradițională a celui mai puternic campionat de motociclism viteză din România.

  MotoRC

  “Notează datele: 23-25 aprilie! Sezonul 2021 al OMV MaxxMotion MotoRC e aproape de start. Piloții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, echipele pun la punct ultimele detalii, mecanicii se pregătesc pentru o stagiune solicitantă și pentru a livra materialul de concurs în cele mai bune condiții. Momentul în care vor fi turate primele motoare se apropie!” a
  În noul sezon de MotoRC fanii motociclismului viteză din România vor avea parte de aceleași nume care i-au încântat și în 2020. Astfel, Vlad Neaga, Cristina Udrescu, Răzvan Teodorescu și mulți alții vor fi parte componentă a spectacolului din MotoRC și în 2021.
  Mai multe știri din MotoRC puteți citi AICI!

   

  Sursa: MotoRC

  Photocredit: MotoRC


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss