GP24 Media

LATEST POSTS

MotoRC și-a anunțat calendarul competițional pentru 2021

MotoRC
Vizualizări: 33597

MotoRC și-a anunțat ieri după-amiază noul calendar competițional pentru 2021. Asemeni sezonului trecut, cel mai puternic campionat de motociclism viteză din România va avea tot șase etape..

Debutul noii stagiuni din MotoRC va avea loc în weekendul 23-25 aprilie, urmând ca lunile mai, iunie și iulie să aducă câte o etapă. După o meritată pauză de vară, sezonul din MotoRC se va relua în septembrie și octombrie, cu ultimele două etape ale sezonului.

La fel ca în 2020, sezonul de MotoRC va putea fi vizionat în direct și în exclusivitate pe Look Sport. Totodată, toate întrecerile din 2021 vor avea loc pe MotorParkul din Adâncata, gazda deja tradițională a celui mai puternic campionat de motociclism viteză din România.

MotoRC

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

“Notează datele: 23-25 aprilie! Sezonul 2021 al OMV MaxxMotion MotoRC e aproape de start. Piloții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, echipele pun la punct ultimele detalii, mecanicii se pregătesc pentru o stagiune solicitantă și pentru a livra materialul de concurs în cele mai bune condiții. Momentul în care vor fi turate primele motoare se apropie!” a
În noul sezon de MotoRC fanii motociclismului viteză din România vor avea parte de aceleași nume care i-au încântat și în 2020. Astfel, Vlad Neaga, Cristina Udrescu, Răzvan Teodorescu și mulți alții vor fi parte componentă a spectacolului din MotoRC și în 2021.
Mai multe știri din MotoRC puteți citi AICI!

 

Sursa: MotoRC
Photocredit: MotoRC
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES