GP24 Media

LATEST POSTS

MotoRC, rezumat etapa 1

Vizualizări: 13651

După o lungă pauză, motociclismul românesc își reia activitatea competițională.

Vorbim despre Campionatul MotoRC, prima sa rundă desfașurându-se pe Motorpark România.

Vlad Neaga câștigă prima etapă la clasa Stock 1000. Pe podium au mai venit George Cățan și Cătălin Cazacu.

La Stock 600, victoria i-a revenit lui Ionel Pascotă. Florin Bîrlădeanu sosește pe 2, iar Cristian Angeloni vine pe locul 3.

Radu Balaș se impune la Rookies 1000. Pe 2 respectiv 3 au sosit în ordine: Daniel Chiș și Claudiu Paulet.

Tot la Rookies, clasa 600, Georgian Radu învinge. Sasha Tolocenco și Florin Iliescu completează podiumul clasei.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Clasa Stock 300, cea monomarcă (motoare BMW) a fost adjudecată de Alin Grădinaru. Pe locul 2 s-a clasat Cristina Udrescu și pe 3 a venit Răzvan Teodorescu.

Următoarea etapă se va ține tot pe Motorpark România, în perioada 10-12 Iulie. Cursele se pot vedea pe Telekom Sport și Look Sport.

Foto-Facebook-Mihai Fira(Poze Firești)

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES