More

  Latest Posts

  MotoGP: Triple Crown pentru Suzuki?

  Fabrica de la Hamamatsu conduce lupta pentru titlul piloților, constructorilor și cel al echipelor, cu doar două etape rămase în acest sezon. Ar putea să obțină un Triple Crown?

  Joan Mir (Team Suzuki Ecstar) a obținut prima sa victorie în MotoGP, duminică, în Gran Premio de Europa, după o performanță extraordinară, în timp ce colegul său, Alex Rins, a trecut linia de finish pe locul doi. Această cursă, i-a propulsat pe cei de la Suzuki, în fruntea celor trei clasamente. Mai fiind doar două etape în calendar, în 2020, echipa ar putea să spere deja la rezultatul fabulos, având în vedere că din 2000, nu au mai obținut un titlu. După 20 de ani, constructorul japonez, ar putea să se afle, din nou, pe culmile sportului cu motor.

  Mir are un avantaj de 37 de puncte, față de Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT) și de colegul său, de la Suzuki, Alex Rins (care se află la egalitate cu El Diablo, în clasament), în lupta pentru titlu. Un podium, îi va livra, în mod cert, titlul de campion, în clasa premier.

  Echipa Petronas Yamaha SRT se află la 82 de puncte distanță de Suzuki Ecstar, ceea ce înseamnă, că cei din urmă, pot încheia socotelile, înaintea etapei finale, de la Portimao, dacă vor mai avea 45 de puncte avantaj, după cursa de duminică.

  Lupta în clasamentul constructorilor, este ceva mai strânsă, doar 7 puncte separandu-i pe cei de la Ducati de Suzuki, iar Yamaha, este la 25 de puncte distanță. O victorie pentru Mir sau Rins, ar putea încheia disputa din această categorie.

  Nu există niciun dubiu legat de faptul că Suzuki s-a aflat în lumina reflectoarelor, în MotoGP, în 2020, iar posibilul Triple Crown ar fi bine meritat. MotoGP-ul este cel mai imprevizibil sport, deci nimic nu este garantat, dar fără vreun incident neprevăzut, Suzuki și Mir vor fi noii campioni.

  Sursa: motogp.com

  Photocredit: motorsport radio


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss