More

  Latest Posts

  MotoGP: Talentul lui Lorenzo, nu îl face un pilot de teste bun – Crutchlow

  Cal Crutchlow spune că talentul și succesul pilotului de MotoGP, Jorge Lorenzo „nu îl fac un pilot de teste bun”, ca răspuns la comentariile spaniolului de pe rețele sociale. Crutchlow urmează să se retragă dintr-o carieră full-time de curse, după Grand Prix-ul Portughez, urmând să se alăture grupului Yamaha, ca pilot de teste.

  Actualul pilot LCR, îl va înlocui pe Jorge Lorenzo (de 3 ori campion mondial în MotoGP), în rolul pe care acesta l-a luat, după ce a anunțat că se retrage, anul trecut. În mare parte, din cauza pandemiei, Lorenzo a urcat pe motocicleta Yamaha, doar 4 zile în 2020, și doar pe motorul de anul trecut.

  O dată cu anunțul lui Crutchlow, legat de viitoarea poziție cu Yamaha, Lorenzo și-a exprimat opinia pe rețelele sociale: „e ca și cum ai da aurul pentru bronz”. Crutchlow nu s-a lăsat însă afectat: „Nu prea am ce să îi zic. La finalul zilei, el simte ce simte. Îl respect enorm ca pilot, pentru cele 5 titluri. El ține să menționeze în continuu că are 5 titluri, dar e incredibil ca pilot, este deosebit aș putea spune.”

  „Dar asta nu înseamnă că e bun și ca pilot de teste. Ăsta este adevărul. Cred că trebuie să înghiți replicile lui cu puțină sare și să treci peste, deci sunt sigur că l-a afectat pe el, mai mult decât pe mine. Pot accepta ceea ce a zis. E ușor de digerat, venind de la un om care umblă peste tot, spunând chestii de genul. La finalul zilei, nu mă afectează cu nimic.”

  „Eu sunt fericit. Mă bucur că am lucruri de făcut, că am o familie. Sunt fericit, am prieteni. El e doar plictisit, pe acasă.”

  Crutchlow a deschis ultimul său weekend ca pilot LCR clasandu-se pe locul 14, în antrenamentele de vineri, deși a fost la doar jumătate de secundă de cel mai bun timp, cel al lui Johann Zarco (Avintia). Crutchlow este printre singurii piloți din actuala distribuție care au mai avut ocazia să concureze la Algarve ( în zilele de World Supersport).

  Sursa: motorsport.com

  Photocredit: Visordown


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss