Latest Posts

MotoGP: Talentul lui Lorenzo, nu îl face un pilot de teste bun – Crutchlow

Vizualizări: 10374

Cal Crutchlow spune că talentul și succesul pilotului de MotoGP, Jorge Lorenzo „nu îl fac un pilot de teste bun”, ca răspuns la comentariile spaniolului de pe rețele sociale. Crutchlow urmează să se retragă dintr-o carieră full-time de curse, după Grand Prix-ul Portughez, urmând să se alăture grupului Yamaha, ca pilot de teste.

Actualul pilot LCR, îl va înlocui pe Jorge Lorenzo (de 3 ori campion mondial în MotoGP), în rolul pe care acesta l-a luat, după ce a anunțat că se retrage, anul trecut. În mare parte, din cauza pandemiei, Lorenzo a urcat pe motocicleta Yamaha, doar 4 zile în 2020, și doar pe motorul de anul trecut.

O dată cu anunțul lui Crutchlow, legat de viitoarea poziție cu Yamaha, Lorenzo și-a exprimat opinia pe rețelele sociale: „e ca și cum ai da aurul pentru bronz”. Crutchlow nu s-a lăsat însă afectat: „Nu prea am ce să îi zic. La finalul zilei, el simte ce simte. Îl respect enorm ca pilot, pentru cele 5 titluri. El ține să menționeze în continuu că are 5 titluri, dar e incredibil ca pilot, este deosebit aș putea spune.”

„Dar asta nu înseamnă că e bun și ca pilot de teste. Ăsta este adevărul. Cred că trebuie să înghiți replicile lui cu puțină sare și să treci peste, deci sunt sigur că l-a afectat pe el, mai mult decât pe mine. Pot accepta ceea ce a zis. E ușor de digerat, venind de la un om care umblă peste tot, spunând chestii de genul. La finalul zilei, nu mă afectează cu nimic.”

„Eu sunt fericit. Mă bucur că am lucruri de făcut, că am o familie. Sunt fericit, am prieteni. El e doar plictisit, pe acasă.”

Crutchlow a deschis ultimul său weekend ca pilot LCR clasandu-se pe locul 14, în antrenamentele de vineri, deși a fost la doar jumătate de secundă de cel mai bun timp, cel al lui Johann Zarco (Avintia). Crutchlow este printre singurii piloți din actuala distribuție care au mai avut ocazia să concureze la Algarve ( în zilele de World Supersport).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: motorsport.com
Photocredit: Visordown
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss