Latest Posts

MotoGP: Suzuki a prelungit contractul lui Mir cu încă doi ani

Vizualizări: 11081

După ce Alex Rins a fost confirmat pentru încă doi ani la Suzuki, azi a venit rândul lui Joan Mir să primească același tratament.

Suzuki a confirmat faptul că pilotul spaniol Joan Mir va mai rămâne la echipă pentru încă doi ani.

Joan Mir a declarat: “Sunt extrem de bucuros să semnez pentru Suzuki pentru încă doi ani. Reînnoirea a fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat și asta mi-a îndeplinit un vis. Este foarte important pentru mine să continui, deoarece acum am timp sa învăț și să îmi etalez calitățile. Doi ani pot să treacă foarte repede, dar sunt pregătit să ating un nivel foarte înalt și lucrăm zilnic pentru a atinge acest țel. Totodată sunt mulțumit pe plan personal, deoarece am o echipă foarte bună în jurul meu. Vreau să le mulțumesc tuturor celor de la Suzuki pentru că au încredere în mine, și doresc să obțin rezultate foarte bune pentru echipă.”

Foto-Motorsport.com

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss