Latest Posts

MotoGP: Statement oficial de la Dorna Sports legat de 2020

Vizualizări: 19467

Conducerea MotoGp, Dorna Sports, a lansat un comunicat oficial despre ce va urma legat de sezonul 2020 pe care îl puteți citi mai jos.

Pandemia de CoronaVirus este în creștere și deja rezultatul se vede în calendarul sezonului 2020 din MotoGP, noi fiind nevoiți să amânăm, dar și să reprogramăm etape. Cu o incertitudine constantă, noi, Dorna Sports, dorim să reafirmăm că Racing-ul este în continuare prioritatea noastră pentru 2020.

Noi rămânem constant în discuții cu FIM, IRTA, MSMA, dar și cu promotorii Grand Prix-urilor și monitorizăm zilnic evoluția situației, menținând canalele de comunicare, cât și suportul, deschis la fel ca până acum. Scopul tuturor părților este aceea de a porni cursele cât mai repede în condiții depline de siguranță.

Focusul nostru prioritar este acela de a porni sezonul 2020 cât se poate de repede și cu cât mai multe curse, sezonul terminându-se chiar în acest an. Noi vom respecta prevederile emise de guvernele statelor, dar și de normele prevăzute de autoritățile din sănătate.

Dacă pandemia va continua să ne pună viețile cât și sportul pe linie moartă, dar și prin restricțiile de călătorie, vom fi nevoiți să anulăm sezonul 2020, această decizie urmând să fie luată la comun de noi(Dorna Sports), FIM, IRTA și MSMA.

Prioritatea principală pentru World Superbike este aceea de a organiza cât mai multe curse, atâta timp cât ele se pot desfășura în siguranță.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Scopul principal al tuturor părților implicate este acela de a concura în siguranță și să le aducem fanilor ce le place cel mai mult: curse de motociclism!”

 

Sursa: MotoGP.com adaptat de Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP.com adaptat de Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss