GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP: Și etapele din Barcelona și Italia sunt amânate

Vizualizări: 10531

După ce săptămâna trecută am aflat că etapa de la Le Mans din Franța a fost amânată, azi a venit rândul altor două runde să aibă aceeași soartă.

Este vorba despre etapele din Italia de la Mugello și Catalunia. Cele două runde sunt suspendate din cauza COVID-19 și urmează să fie reprogramate.

Există un zvon cum ca sezonul 2020 să se anuleze de tot, dar sperăm ca acest lucru să rămână la stadiul de zvon.

Cei de la Dorna vor publica în următoarele zile, un calendar updatat pentru anul acesta.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: MotoGP.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES