More

  Latest Posts

  MotoGP Sepang: Maverick Vinales obține victoria pentru Yamaha

   

  Maverick Vinales a dominat Marele Premiu al Malaeziei și a început o victorie clară în fața lui Marc Marquez si Andrea Dovizioso. Vinales a condus fără emoții toată cursa și a avut un avans de peste trei secunde în fața lui Marc Marquez.

  Fabio Quartararo a plecat din pole position, dar a avut un start foarte modest și in ce din urmă s-a clasat abia al șaptelea. Marc Marquez a fost eroul debutului de cursă. Plecat de pe 11, el a ajuns al doilea la finele primului tur.

  Marquez a purtat un duel la baionetă cu Miller vreme de trei tururi. De acest duel a profitat Vinales, cel care, s-a distanțat decisiv. Astfel, grație victoriei obținute în Malaezia, Vinales urca pe trei la general și oprește seria de succese consecutive a lui Marc Marquez.

  Batalia pentru locul al treilea a fost mult mai animată. Până în ultimul moment, Valentino Rossi a sperat la un loc pe podium, dar, în cele din urmă a fost nevoit să se recunoască învins de Andrea Dovizioso.

  Alex Rins a completat top cinciul zilei la Sepang și a fost urmat îndeaproape de tandemul Petronas SRT, in ordinea Franco Morbidelli și Fabio Quartararo.

  Cu toate că a avut un start excepțional de cursă, Jack Miller a fost nevoit să se claseze doar al optulea. Topul primilor zece a fost completat de Danilo Petrucci si Joan Mir.

  După etapa de la Sepang, Marc Marquez a doborât un nou record, cel de cele mai multe puncte obținute într-un sezon, 395. Ibericul mai are o ocazie pentru a deveni primul pilot din istorie care marchează peste 400 de puncte, pe 17 noiembrie, cu ocazia ultimei etape din 2019, la Valencia, pe circuitul Ricardo Tormo.

   

  Sursa: GP24 Author, Paul Athes

  Photocredit: Mirco Lazzari


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss