More

  Latest Posts

  MotoGP Sepang: Bastianini bate recordul turului în ultima zi lovită de ploaie

  Pilotul Gresini Ducati, Enea Bastianini, a terminat în top ultima zi a testului MotoGP de la Sepang, lovită de ploaie, după ce a doborât recordul turului de circuit.

  Testele de pre-sezon MotoGP au continuat duminică în Malaezia, cu timpi pe tur rapizi și furioși de la început. În prima oră a sesiunii de opt ore, Enea Bastianini a ajuns pe primul loc cu un record de 1m58.131s, depășindu-l pe pilotul de sâmbătă Aleix Espargaro pe Aprilia cu 0,026 secunde. Timpul lui Bastianini a continuat să rămână ca punct de referință pe măsură ce ziua a trecut, crezând că atacurile de timp de la sfârșitul zilei vor duce recordul turului să scadă în 1m57s pentru prima dată.

  Cu toate acestea, cu aproximativ patru ore rămase până la final, când o mare parte din teren a mers la prânz, a apărut o ploaie ușoară peste circuitul Sepang – care în cele din urmă s-a înrăutățit până la punctul în care majoritatea echipelor au numit-o zi. Mai mulți piloti au profitat de ocazie pentru a-și testa motocicletele în condiții umede, inclusiv începătorii Darryn Binder (RNF Yamaha), Marco Bezzecchi de la VR46 Ducati, Raul Fernandez de la Tech3 KTM și Fabio Di Giannantonio de la Gresini.

  Remy Gardner (Tech3) a ales să nu alerge în condiții umede din cauza durerii la încheietura ruptă recent. Campionul mondial în curs Fabio Quartararo pe Yamaha sa de uzină, Francesco Bagnaia de la Ducati și Alex Marquez de la LCR s-au aventurat și ei să facă câteva ture pe cauciucuri de ploaie. Jorge Martin de la Pramac – care a făcut și câteva tururi pe umed – a fost al treilea cel mai rapid în spatele lui Aleix Espargaro și Bastianini.

  Jack Miller

  Sâmbătă a ieșit la lumină că Ducati a testat un nou dispozitiv de înălțime față, care poate fi activat la ieșirea din viraje împreună cu cel din spate. Suzuki a continuat să-și testeze motorul actualizat și alte actualizări generale pentru 2022 duminică, Joan Mir – care a avut un accident mai devreme în cursul zilei – spunând presei că simte „un potențial bun”. Alex Rins a fost al patrulea cel mai rapid în fața celei de-a doua Aprilia a lui Maverick Vinales, în timp ce Mir a fost la 0,398 secunde de ritm pe locul 12.

  Francesco Bagnaia s-a clasat pe locul șase pentru Ducati, în fața lui Quartararo, cu Marc Marquez conducând echipa Honda pe locul opt în fața lui Johann Zarco de la Pramac și a coechipierului HRC Pol Espargaro. După ce a recunoscut că KTM 2022 nu este încă pregătit sâmbătă, Miguel Oliveira a fost din nou pe locul 15 pe RC16 – deși la doar 0,570 de secunde față de ritm – în spatele lui Jack Miller pe cealaltă Ducati.

  Bezzecchi de la VR46 Ducati a fost primul începător pe locul 16, cu 0,579 de secunde mai lent, în ciuda unui accident de la începutul zilei. Testele se reiau pe 11 februarie, cu trei zile de rulare pe noua pistă Mandalika din Indonezia.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss