Latest Posts

MotoGP: Se reduce numărul de personal la etapele din 2020

Vizualizări: 18646

Ca să prevină răspândirea virusului arhicunoscut, conducerea din MotoGP a decis să reducă numărul de personal ale echipelor, dar și al oficialor la etapele din acest an.

Carmelo Ezpeleta, CEO Dorna Sports a spus următoarele afirmații despre acest subiect: “Noi am vorbit cu echipele și am ajuns la un consens ca maximul de membri la o echipă de uzină de la clasa mare să fie de 40 de persoane, pentru echipele satelit vor fi 25 de oameni, la Moto2 20, iar la Moto3 doar 15.”

Totodată, el a mai confirmat detalii și despre staff-ul organizatoric: “Vor fi prezenți, desigur, cei care se ocupă de transmisia curselor, iar de la Dorna Sports vom aduce un număr minim de oameni ce se vor ocupa de organizarea cursei. Acest lucru ne poate  aduce la etape în jurul a 1600 de oameni, iar asta este posibilitatea de a avea controlul  asupra familiei din MotoGP. Din păcate, nu vor fi oameni de la media sau de la televiziuni, momentan. Probabil, dacă se va putea, vom lăsa câțiva fotografi să realizeze poze pe care să le dea la toata lumea”.

Până în acest moment, 11 curse sunt amânate, iar 4 sunt anulate în actualul sezon din MotoGP.

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Motorsport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss